Platform for Independent Journalism

От "Има такъв народ" пуснаха запис от разговор на Радостин Василев и Христинка Иванова

14 Юни 2022г.

itn.jpg


НЮЗ БГ РЕПОРТЕР, 13 юни 2022 г. /

От "Има такъв народ" дадоха също пресконференция пред медиите, за да коментират фактите и истината, както самите те определиха мотивите си.

Балабанов заяви: "Подложени сме на изключителен натиск от мутри.
Мутрата Радостин Василев говори всевъзможни измислици!".

Председателят на парламентарната група Тошко Йорданов пусна в залата на БТА запис, който бе представен като разговор между Радостин Василев и Христинка Иванова. 

Обявиха, че записът ще бъде изпратен на МВР и Прокуратурата, за да си влязат в правомощията, както коментира Ива Митева. 

Тошко Йорданов зададе въпрос към депутата Христинка Иванова:
- Г-жа Иванова, заплашвал ли ви е Радостин и друг път?
- Да! - отговори запитаната.
Иванова не пожела да даде повече обяснения и тя не говори повече пред журналистите, за да даде повече информация за заплахите към нея, за които твърди.

„Има такъв народ“ ще подкрепи на първо гласуване актуализацията на държавния бюджет. Между първо и второ четене ще има допълнителни изисквания, които от партията ще отправят.

От ИТН ще поискат закрито заседание на парламента по темата Република Северна Македония, на което външният министър в оставка Теодора Генчовска да „изнесе информация“ и да бъда представи секретни грами за водени разговори по темата. Това обяви председателят на парламентарната група на Тошко Йорданов.

Сподели

Коментари

Изпрати