Platform for Independent Journalism

Swiss Arabian вече и в България

23 Ноември 2020г.
Swiss Arabian вече и в България
Брандът Swiss Arabian Al Amar, който вече може да се намери и в България, предлага концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома. 

Парфюми Swiss Arabian 

Swiss Arabian  от Дубай вече и  България 

​Колекциите, които брандът Swiss Arabian  Al Amar предлага, могат да се разделят на няколко вида: концентрирани парфюмни масла с най-високо качество, парфюми, бакхур (bakhoor), дезодоранти и освежители за дома. 

Парфюми Swiss Arabian

​Неочакваното въздействие на приказните аромати на Изтока, носещи  мистичност, страст и пробуждане, ви кара да пожелаете да имате всичко, което предлага Swiss Arabian. Чувствените ухания на парфюмите остават часове наред по вашата кожа като отпечатък за съвършенство и изтънчен вкус. Това е вашата запазена марка, когато излизате вечер или докато сте поканили приятели вкъщи само, за да се похвалите. Обгърнати от флорално-дървесни ориенталски аромати, вие сте готови да изживеете дългите летни дни в компанията на приказното източно ухание, а ако излизате вечер, ванилия, пачули, амбра, масло от уд, плодови и пикантни нотки, мед и шафран ще бъдат вашата визитна картичка. 

Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават! 
Подарете си насладата, която заслужавате!

МОЛ България - етаж 1, 
София, бул.България, Al Amar 
Пловдив, Мол Марково Тепе, Al Amar
Swiss Arabian вече и в България
Аромати за дома Swiss Arabian
Swiss Arabian вече и в България
Изберете отличителния характер на продуктите на Swiss Arabian, на който всички ще пожелаят да подражават. Подарете си насладата, която заслужавате !

Партньор на Нюз БГ Репортер за тази публикация е  pr.lazarov
Сподели

Коментари

Изпрати