online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

„БНТ на 60“ продължава и през есента

10 Септември 2020г.
Като отговор на изключителния зрителски интерес, през новия телевизионен сезон БНТ ще продължи да обогатява и разработва концепцията на юбилейния проект „БНТ на 60“. Това информира за Нюз БГ Репортер Виолета Цонкова - ръководител "Маркетинг и Комуникации" на БНТ.  
В предаването знакови имена от българската култура, изявени журналисти, известни спортисти, политици и общественици ще продължат да споделят своите спомени за ключови събития, случили се през годините по света и у нас.
От 12 септември, всяка събота и неделя от 19:00 часа, в рамките на 60 минути „машината на времето“ ще връща зрителя към златните години на емблематични телевизионни предавания. Ще припомня поизбледнели образи и забравени мелодии, куриозни случки и забавни истории. Ще дава нови гледни точки към събития, останали завинаги в съвременната ни история и историята на Българската национална телевизия. 
Водещ отново ще е един от най-паметливите и сладкодумни телевизионери - Драгомир Драганов, режисьор на поредицата е неуморимият Станислав Терзиев. Частиците от пъстрия пъзел телевизионна история и настояще ще подреждат сценаристите Васко Громков и Иво Иванов. В търсене на неразкрити съкровища от Златния фонд на БНТ ще работи и досегашния редакторски екип.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg