online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

“България търси талант” започва тази неделя в 20:00 ч. по bTV

27 Февруари 2021г.
“България търси талант” започва тази неделя в 20:00 ч. по bTV
Нюз БГ Репортер

Абсолютно нереално шоу още в първия епизод от новия сезон на “България търси талант” очаква зрителите на bTV тази неделя точно в 20:00 ч. Изумителен талант, какъвто до сега никога не е стъпвал на сцената на шоуто, буквално ще шокира журито с невероятните си умения, невъзможни за обикновен човек.

Прекрасни изпълнения на деца, много музика, танци и невиждани умения ще омагьосат всички в залата, а и пред екрана за цели два вълшебни часа.

Членовете на журито на “България търси талант” вече нямат търпение да натиснат Златните си бутони, а кой от тях наистина ще го направи – ще стане ясно в неделя.

“Хората са надградили много това, което сме свикнали да наричаме талант”, сподели вълнението си преди старта Славена Вътова. “В много моменти не можехме да повярваме какво се случва на сцената! Не можехме да повярваме, че човек може да издържи физически и психически това, което видяхме”, добави тя.

Последният носител на титлата “Талант на България”- Андриян Асенов, пък сподели, че ако има възможност, отново би се явил на сцената на шоуто, за да изпита още от тази невероятна емоция. Водещите Сашо Кадиев и Дани Петканов също са готови да изненадат зрителите със свежите си и забавни си коментари за всичко, което се случва около тях.

А новото лице на дигиталната рубрика “Още от България търси талант” – Крис Захариев, вече “повдигна завесата” за най- нетърпеливите фенове на шоуто, с първите забавни епизоди, които са достъпни на: www.talant.btv.bg.

Най-веселото и любимо шоу за таланти по bTV - “България търси талант” вече има и официален you tube канал, който за по-малко от месец достигна до милиони фенове. Едно от видеата, което представя номер от последния излъчван сезон – има над 14 милиона гледания от всички краища на света. 

Можете да последвате шоуто тук:
https://www.youtube.com/channel/UCowR09DSIfpBTN4B1vLuyEQ
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg