ЧЕСТИТ 14-ТИ РОЖДЕН ДЕН, ALLE.BG!

29 Април 2024г.

2112.png

 

Честит рожден ден, Иво Петков!
Честит рожден ден, на целия екип!
Честит 14-ти рожден ден, Alle.bg!

Избрах платформата alle.bg, за да стартирам свой информационен сайт. Беше през далечната 2014-а година. Кръстих платформата си за независима журналистика The News BG Reporter.
Оттогава я развивам, пиша, публикувам, а бранда вече е достатъчно авторитетен и разпознаваем. Е, и заради качеството на съдържанието, което публикувам.
Искам да благодаря публично на целия екип на платформата Alle.bg - през годините винаги сме били заедно! Когато е имало оперативни проблеми или нужда от реакция съм получавал от Вас съпорт навреме и компетентно. Благодаря!
В търсачката заглавията на новините излизат на много добро място напред, което ни прави читаеми. Това безспорно е успех, който трябва да бъде отбелязан.
Благодаря за подадената ръка и шанса да се развиваме успоредно - успешно, бързо, и заедно! Хубаво е да усещам Вашата подкрепа, а Вие - нашата!
Единственият ми страх идват от ограничението за пространството, когато бих искал да качвам повече снимки. И че то все свършва. Не е неограничено, както в други блог-платформи, но пък сайтът си е сайт.
Мечтая и за хубав динамичен дизайн, пъстра начална страница.
Но, засега, всичко, което правим заедно е добро, защото устоя на времето.
14 години Вие, и 10 години - ние, си е успех.
Един за всички, и всички за един!
Благодарим Ви!
И нека си пожелаем - стабилност, възходящ тренд на читатели, услуги, развитие, надграждане, популярност и доверие в нашите потребители и читатели!
Радвам се, че информационния сайт The News BG Reporter е на платформата Alle.bg и ние сме Вие, а Вие - ние. Припознаваме се и така си парнираме.
Успех!
На добър час!
И още 14 x 14 x 14 x 14 на степен по безкрай!
Честита годишнина, колеги, приятели и съмишленици от Alle.bg!

С уважение и сърдечни привети,
Иван Върбанов, журналист
Сподели

Коментари

Изпрати