online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ЧЕСТИТ 10-ТИ РОЖДЕН ДЕН, ALLE.BG !

14 Май 2020г.
Иван Върбанов

Моята любима онлайн платформа, която хоства и сайта на онлайн медията ни - The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер, навърши 10 години!

10 успешни години възходящо развитие на дигиталния пазар в новия матричен виртуален свят, са неповторимо и неопровержимо доказателство за професионализъм, лидерство и високи стандарти на работа.

Избрах ALLE.BG - на първо място, защото са БЪЛГАРИ! Създателят на платформата - г-н Иво Петков, заедно с невероятния си екип са прекрасни. По време на нашето вече 5-годишно сътрудничество, когато се е налагало винаги, бързо и компетентно са реагирали на възникнали въпроси или препятствия за преодоляване.

Благодарен съм им за нашето партньорство. Защото The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер не би могъл да съществува без тяхната приятелски подадена ръка. Да, ние създаваме медийното съдържание, но те са наши домакини на платформата, на която сме стъпили, за да стигат нашите новини, коментари, послания до публиката от целия свят. Независимо, че излъчваме само на българи, потребителите са от всички краища на света: от САЩ и Канада до Китай, Ирландия, Нова Зеландия към Германия, Франция, Италия, Холандия, Румъния, Великобритания, Испания, през Унгария и Турция, до Южна Корея, Ливан и Бразилия, Кипър и Швейцария. 

Успехът ни е общ. Защото без Вас, скъпи приятели от ALLE.BG нямаше как да достигнем до всички българи от цялото земно кълбо. Благодаря Ви, че сме заедно!

В динамичните времена, когато бъдещето е подложено на преосмисляне, а хоризонтите са все по-безкрайни, ALLE.BG не спира да ни осигурява нови и нови инструменти и подходящ дизайн за максимално лесно и удобно потребяване на съдържание. Адаптацията на платформите за мобилните устройства е изключително адекватна и гъвкава. Благодарение на ежедневните усилия за подобрения по отношението на бързото действие на платформите, резултатите в броя на посещенията се увеличи многократно. Корекции и оптимизиране са правят непрекъснато, така че да се преодоляват недотам осмислени или изпипани технически въпроси или елементи от визията. Това ни дава спокойствие и сигурност, че заедно можем и ще вървим напред. 

Тъй като издаваме и развиваме нашата онлайн медия абсолютно доброволно и безвъзмездно, водени от професионалните и етични стандарти на журналистиката и желанието ни да информираме обективно, бързо и безпристрастно, то за нас е важно и че платформата ALLE.BG като формула е достъпна за всеки - "НАПРАВИ СВОЯ САЙТ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!". 

За всичко това - благодарим на Иво Петков & екип! 
Бъдете здрави, все така находчиви и креативни, не спирайте да мечтаете и да реализирате всичко, което "видите" с очите на бъдещето в дигиталната реалност, защото така всички заедно успяваме да полетим и да сбъдваме онова, което можем да правим най-добре, което е наше призвание и устрем, за да бъдем полезни на повече хора.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ALLE.BG !
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО НАПРЕД!

СВОБОДАТА ЗАВИСИ ОТ НАС!

С уважение,

Иван Върбанов,
Издател и Главен редактор
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер - онлайн медия
www.newsbgreporter.com


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg