online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

Христо Иванов: "Няма никаква форма на координиране между нас с ДПС и никога не е имало!"

18 Април 2021г.
Христо Иванов: "Няма никаква форма на координиране между нас с ДПС и никога не е имало!"
НЮЗ БГ РЕПОРТЕР
 
Лидерът на ПП "Да, България" Христо Иванов съобщи, че готвят искане за анкетна комисия за Росенец, защото смятат, че парламентът трябва да се заеме с разплитането на мрежата от бездействия и съдействия, свързани със сарая, както и с нефтеното пристанище. 

"Ще видим дали ГЕРБ ще подкрепи нашето предложение. Нашата позиция е, че страната е изправена пред 3 сериозни кризи: ковид кризата, икономическата криза и дълбоката криза на държавността. Наш дълг е да осигурим добро управление. Ако това не се получи, решението се връща в ръцете на избирателите. Ако на предните избори решиха кой да НЕ управлява, то на следващи избори ще трябва да решат кой ДА управлява", заяви Христо Иванов.
 
По думите на Иванов опитът този парламент да излъчи управление на промяната е напълно логично да бъде фокусиран около мандата на ИТН, като сила, която получи най-голяма част от вота за промяна. 

Христо Иванов е категоричен: "Ако бъде потърсена подкрепата ни от ИТН, предварителни условия не виждаме смисъл да поставяме, но и не можем да говорим за безусловна подкрепа. Нашето условие е да бъде излъчено правителство на промяната, което наистина да може да я реализира. Имаме много точна визия за тази промяна. Ще подходим конструктивно и добронамерено."

Иванов подчерта: "Не можем да подкрепим управление с мандат на ГЕРБ, БСП и ДПС!" 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg