online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ФИНАЛЕН ЕПИЗОД НА ПЪРВИЯ СЕЗОН НА “ALL INCLUSIVE” ПО НОВА НА 8-МИ МАЙ

6 Май 2020г.
6 май 2020, София. Щурата лятна ваканция на семействата Чобанови и Сиромашки, изпълнена с много перипетии и забавление, е към своя край. На финала на сезона предстои и кулминация за голямата кауза на „All Inclusveׅ“, свързана с опазването на българската природа. Какво ще се случи в последния епизод на сериала, превърнал се в една от най-любимите телевизионни продукции на зрителите тази пролет, ще стане ясно в петък (8 май) от 20:00 ч. по NOVA. 

Още в началото на телевизионната поредица през екоактивистите се разгърна важната сюжетна линия за спасяването от застрояване на един от малкото девствени плажове на родното Черноморие. Младежите, начело с Мартин (Алекс Иванов), не се отказаха да преследват целта си и се изправиха пред редица изпитания по пътя към справедливостта. Дори и градското момиче Надя (Йоанна Начева) остави на заденплан модерния си начин на живот, откривайки смисъл в борбата за обществено значима кауза. Постепенно към общите усилия за опазване на плажа се включиха и двете семейства Чобанови (Ненчо Балабанов, Елена Атанасова) и Сиромашки (Любен Кънев, София Маринкова). 

На финала на сезона именно спасяването на Залива на костенурките ще обедини всички поколения. Заедно те ще се съюзят срещуголемия си враг Такис (Красимир Добрев), който, въпреки протестите, започва бетонирането на плажа. В трагикомичния сблъсък в Залива се появява и нова фигура, която изцяло ще промени хода на събитията. В ролята влиза актьорът Симеон Лютаков. Какъв ще бъде неговият образ? Ще спрат ли семействата застрояването и какъв е начинът да успее една благородна кауза у нас?

Много въпроси ще намерят своя отговор във финалния епизод на комедийния сериал „All Inclusive“ на 8 май от 20:00 ч. по NOVA, когато зрителите ще станат свидетели на напрегнатото, но изключително забавно състезание за хотел на годината. Каква е съдбата на любовта между Надя и Мартин, и как тъщата Евдокия (Нели Монеджикова) ще изненада всички в края на тази незабравима морска ваканция?

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg