online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ФЕНОВЕ НА ЮЛИЯ ОТ "СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ" Я ОЧАКВАТ НА СЦЕНАТА НА НАТФИЗ

8 Март 2019г.
ФЕНОВЕ НА ЮЛИЯ ОТ "СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ" Я ОЧАКВАТ НА СЦЕНАТА НА НАТФИЗ
ФЕНОВЕ НА ЮЛИЯ ОТ "СКЪПИ НАСЛЕДНИЦИ" Я ОЧАКВАТ НА СЦЕНАТА НА НАТФИЗ

Нюз БГ Репортер

Феновете на младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова, която се превъплъти в ролята на Юлия от хитовия сериал на бТВ - "Скъпи наследници", очакват с нетърпение да я видят в премиерната постановка "Платонов" на Чехов. Йоанна ще играе във второто премиерно представление - на 9-ти март от 19:30 ч., заедно със своите състуденти - възпитаници от първия випуск на обичания актьор от "Зад канала" - доц. д-р Пенко Господинов. Режисьор на сценичната адаптация е Крис Шарков. Повереният й персонаж е на Софья (оригиналното име по автор) Егоровна.

Зрителите в зала "Сцена 47" ще видят сценична версия на първата пиеса на знаменития Чехов. Сюжетът представя група млади хора, изживяващи първата криза на възрастта, които се събират заедно по време на лятната си ваканция в имение. Следват множество заплетени и горещи афери, любовен многоъгълник, изпито огромно количество алкохол и нескончаеми разговори за смисъла на живота. 

Пенко Господинов е събрал в класа си само талантливи актьори, които вече дават своите заявки за ярък потенциал с участията си на столичните театрални сцени и появата си на тв- и кино- екраните. Изключително даровитите студенти направиха фурор с нетрадиционния и оригинален спектакъл на "Ромео и Жулиета" - режисиран от Пенко Господинов.

Почитателите на Йоанна-Изабелла, която взриви тинейджърите с появата си в онлайн сериала "Не така, брат!", я последваха в ефира на бТВ, където любимката им си партнираше с феноменалната актриса Цветана Манева и цяло съзвездие любими драматични и кино актьори. "Очаквам, че зрителите ще бъдат добронамерени и ще ни подкрепят в първите ни стъпки, които правим на театралната сцена. За всички ни това изпитание е преживяването, което ще разкрие и на самите нас дали сме поели по верния път на творци. Екранът е голямата ми любов, а театъра - новата територия, на която предстои да доказваме себе си", коментира по време на генералната репетиция Йоанна-Изабелла Върбанова.

Студентката от 3-ти курс "Актьорско майсторство за драматичен театър", в класа на доц.д-р Пенко Господинов, мечтае през лятото отново да се завърне в Ница, но този път не като участник във филмовия фестивал, където тя получи номинация за главна женска роля във филма "6 и 1 наум" на Лъчезар Петров, а за да се наслади на приказната красота на центъра на Френската ривиера. Със сигурност ще посети за седмица и Кан, като резервацията й съвпада с престоя на Леонардо ди Каприо. 

Екипът ни пожелава "На добър час!" на премиерните спектакли на "Платонов" на Чехов, които ще бъдат показани на 8-ми и 9-ти март от 19:30 ч. в зала "Сцена 47" на НАТФИЗ "Кр. Сарафов". Ролите изпълняват Кристиян Негалов, Мартина Троанска, Анна Янева, Александра Майдавска, Владинелла Кацарска, Неделин Найденов, Атанас Петков, Ели Колева, Йоанна-Изабелла Върбанова, Николай Николаев, Тодор Тодоров, Илияна Гекова, Миглена Везирова, Стефан Кондров, Георги Караиванов, Димитър Сулев, Богдан Бухалов, Васил Илиев. 

Успешни премиери !
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg