online media | онлайн медия

СТАРТИРА СПИСАНИЕ "БЪЛГАРСКА ОПЕРА"

27 Октомври 2020г.
СТАРТИРА СПИСАНИЕ "БЪЛГАРСКА ОПЕРА"

Нюз БГ Репортер

От 25-ти октомври 2020 година, когато се чества Световния ден на операта, на българския медиен пазар стартира СПИСАНИЕ "БЪЛГАРСКА ОПЕРА". Това ще бъде електронно издание за опера, оперета и мюзикъл в България.
Основател, издател и главен редактор е Иван Върбанов. Изданието е част от медийното портфолио на PRESS BG NEWS AGENCY. За контакти с редакцията: ivanvarbanov1@gmail.com, pressbgnewsagency@gmail.com, newsbgreporter@gmail.com.

"На българския пазар до момента липсваше специализирано издание за опера, оперета и мюзикъл в България. Радвам се, че най-накрая имаме възможност, време и ресурс, за да издаваме такава медия. На нейната онлайн платформа ще публикуваме новини, интервюта, анализи и критики от спектакли, концерти и музикални събития в съответните жанрове. Желанието ни е да съберем на едно място всички оперни театри в страната на едно място, за да се виждат постиженията на всички, да се дефинират ясно проблемите и задачите в развитието, да се дава глас на другата гледна точка, на обективни оценки и критики, да се приобщят музикално-сценичните изкуства и музикалните културни институти у нас в една обща платформа", коментира Иван Върбанов - главен редактор на СПИСАНИЕ "БЪЛГАРСКА ОПЕРА".

Изданието ще се разпространява онлайн, в дигитален формат.
Достъпът ще е свободен на адрес: https://spisanieoperabg.alle.bg/

Сподели

Коментари

Гост 27 Октомври
Прекрасно ! Пожелавам успех и огромно удовлетворение !
Уебсайт в Alle.bg