online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

РУМЕН РАДЕВ: "БОЙКО БОРИСОВ ИЗПОЛЗВА СЛУЖБИТЕ ЗА СВОИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ!"

17 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер
София, 17.02.2020 г.

"Скандалите, кризите, разкритията за корупция, растящото недоволство ежедневно разголват управленското безсилие и зависимости на премиера", заяви Румен Радев пред журналисти, след като посети предприятието Ултрафлекс - наградено от Президента за "Иновация на годината". "То е едно от предприятията, което ни дават надежда, че България може да бъде и разработчик на зелени технологии, не само да бъде консуматор", коментира Радев.

В отговор на журналистически въпрос за коментарите на министър-председателя, че няма нищо общо с подслушването на държавния глава, при което са били използвани специални разузнавателни средства президентът Радев посочи: "Бойко Борисов се опитва, както прави винаги - да прехвърли отговорността за подслушването на друг и ако може да скрие и този скандал в „зайчарника“, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели. Указва на прокуратурата кого да "размаже. Дори полицията е ангажирана и впрегната да респектира несъгласните българи".

Румен Радев бе категоричен, че българските граждани трябва да отстояват правата си. "И да не допускаме България да се управлява с копойски методи!", добави Президентът.

Държавният глава заяви, че методите на министър-председателя издават битието му от началото на прехода.

"И ако някой трябва да се страхува от оставането на власт - това е самият господин Борисов. Скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупцията, растящото недоволство ежедневно разголват управленското му безсилие и зависимости. Но, драмата на господин Борисов е, че не осъзнава факта, че този път номерът с пречистване чрез подаване на оставка най-вероятно няма да мине! Защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова и напълно разбирам неговата растяща нервност!", заключи Румен Радев.

<редактор: Иван Върбанов>
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg