online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

РОБИ УИЛЯМС СЪВЕТВА УЧАСТНИЦИТЕ В "ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ" | The News BG Reporter ®

28 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер научи, че предстоят силни международни участия във втори епизод от кастингите на тъмно в "Гласът на България". Битката за короната в седмия сезон на музикалното реалити официално ще раздели треньорите в два враждуващи лагера. 

Как да сбъднат мечтата си за музикална кариера? Съветите си към участниците ще даде  световната звезда Роби Уилямс. Той ще влезе в ролята на треньор с безценни съвети към участниците в „Гласът на България“. В специално видеообръщение легендарният певец ще разкрие формулата за успех в музикалния бизнес и ще предаде част от опита си на кандидатите за певческа слава в шоуто. 

Михаела Филева и Камелия обявяват война на колегите си в журито, а Графа признава, че в шоуто е настъпил матриархат.

Глас на участник ще накара всички да поискат да обърнат столовете си към сцената, но един ще остане блокиран. Влади Ампов открива „прокобата на блок-бутона“.
Сред участниците са: романтичен млад китарист, който се бори с коварна болест; две сестри с обща мечта да се качат на голямата сцена и експресивна певица, която се подготвя за изпълнението си с 60 клека в бекстейджа. 

Благодарение на силното онлайн присъствие на българското издание на музикалното риалити, което получи награда за най-добро представяне в мрежата сред всички формати „The Voice of…“ в света, сцената на „Гласът на България“ се превръща в предпочитано място за изява на чужденци от всички краища на света. Силното международно участие ще продължи с изпълнението на едно нежно 19-годишно момиче с космически глас, което ще получи най-неочакваната и емоционална среща в живота си.  

В епизод 2 пред четирите стола ще се изправи и регетон звезда от Доминикана, която ще се опита да впечатли треньорите с изпълнение на най-големия световен хит на изминалата година.

Първите реакции на избраните участници и войната между треньорите следи новият V-Reporter в „Гласът на България“ Александра Петканова. Ексклузивните й репортажи от бекстейджа на шоуто феновете могат да проследят в рубриката „Гласът зад кадър“ в сайта http://glasat.btv.bg и във Facebook страницата на предаването.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg