online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

Проверка на Нюз БГ Репортер: Нужен е контрол на персонала в магазина на Vivacom в The Mall

25 Януари 2021г.
Проверка на Нюз БГ Репортер: Нужен е контрол на персонала в магазина на Vivacom в The Mall
ЕКИП НА НЮЗ БГ РЕПОРТЕР
ЕКИП НА PRESS BG NEWS AGENCY

Внимавайте кой ще Ви обслужи, ако попаднете в магазина на Vivacom в The Mall, в София, на бул.Цариградско шосе.

Ама много внимавайте!

Можете да бъдете щастливец и да изпитате удоволствие от културното и компетентно обслужване.

А можете и да изтеглите "късата клечка" и да налетите на тайфун от негативни и агресивни енергии, отношение и емоции, който ще Ви връхлети. 

Съвсем наскоро екипът ни се отзова на въпросното място, придружавайки наша читателка, за да се увери как ще бъде обслужена госпожата. 

Нямаше много хора в търговския фирмен обект на Vivacom, когато влязохме. Може би и заради ограничения достъп на хора в моловете заради пандемията.

Музиката звучеше твърде силно. Имаше две свободни гишета. Запътихме се към едното, където ни очакваше симпатична млада дама. Заговори ни, но не можехме да чуем почти нищо от кънтящите децибели от уредбата в магазина. Съвсем близо, на съседния ъгъл, шумът беше допълван от още шум - служител на доста висок глас убеждаваше клиенти за телефон, план, договор и т.н.

След битка с звука, шума, музиката и непосилните децибели, които бързо изпразниха кредитите ни на търпение и поносимост, помолихме за съдействие: или да се намали музиката, или продавачът с мощния глас да намали волюма си, или дамата, която ни обслужваше да си вземе мегафон, за да се чуваме. Предстоеше предподписване на договор и трябваше отчетливо да се чуят тарифи, опции, мегабайти и т.н.

Няма да описваме надълго и нашироко какво и как се случи, кой - какво каза. Само ще посочим, че получихме цяла канонада от упреци, забележки, закани и забрани от служителя от насрещния ъгъл. Гарнира ги със заплашителни и укоряващи гневни погледи, резки жестове на скъсена дистанция и куп други агресивни мимики на лицето или изрази на тялото и крайниците си.

Нека посочим оценките си като клиенти и имената на героите от този кратък репортаж:


а/ БЛАГОДАРНОСТ за изключително внимателното, любезно, компетентно обслужване и разяснение, за пълното съдействие и асистиране във всички процеси и подписването на договора за г-жа Цветанка Тонева.  Признателност и уважение за всичко, което направи по време на обслужването!  б/ Оставаме в недоумение от непрофесионалното отношение на г-н Даниел Тунев! И заради нарушаването на етичните и професионални стандарти при работа. Сигурни сме, че Vivacom има такива и съвсем подробно е запознала като компания своят служител.

Обръщаме внимание на PR-отдела на компанията за системни проверки по отношение на нивото на обучение и практическото осъществяване на комуникацията на служителите с клиентите. Защото именно тя - КОМУНИКАЦИЯТА, добра или лоша, е златният ключ към успеха на продажби, задържане на клиенти, ръстове, обороти, трендовете, пазарните дялове и т.н. Особено и сега, когато има НОВ мениджмънт не само в централата на компанията, но и по места.


EКИП НА НЮЗ БГ РЕПОРТЕР
ЕКИП НА PRESS BG NEWS AGENCY
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg