ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДОГАН СЕ СРЕЩА С ДЕПУТАТИ, ОЧАКВА СЕ И ОБРЪЩЕНИЕ НА ДОГАН

6 Юли 2024г.
ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДОГАН СЕ СРЕЩА С ДЕПУТАТИ, ОЧАКВА СЕ И ОБРЪЩЕНИЕ НА ДОГАН
Иван Върбанов /

Почетният председател на ДПС покани на среща депутатите, които гласуваха според повелята му по време на вота за нов кабинет, който бе в сряда.
В 13 часа започват разговорите, в "Росенец", лятната резиденция на почетния председател.
Поканените започват да пристигат, първи е Рамадан Аталай.
Очаква се обръщение на Доган.

Отговорите идват...
ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ДОГАН СЕ СРЕЩА С ДЕПУТАТИ, ОЧАКВА СЕ И ОБРЪЩЕНИЕ НА ДОГАН
* * * Междувременно екипът ни бе информиран, че валят изявление и декларации от структури в подкрепа на Ахмед Доган - почетния председател на ДПС. В текстовете на документите за съпричастност с Ахмед се посочва: във връзка със създалата се сложна вътрешно - партийна ситуация и събитията от последните дни, изразяваме пълна подкрепа за почетния председател д-р Ахмед Доган.  Така пишат от структурата в Търговище, село Крепча; Юзджан Фаик Юмер председател на Общинския  съвет на ДПС; Ахмед Мехмед - кмет на община Руен; Младежкото ДПС; ДПС - Карлово; ДПС- Марица, Пловдивско; Сопот; Калояново; Хисаря; Младежката организация в Бургас; 
* * *   Алтернативен комуникационен канал за Ахмед Доган явно вече е Фейсбук - групата "Аз подкрепям Ахмед Доган".  Какво става със сайта на ДПС, където четем само изявленията на Певески, в качеството му на "председател", а не на съпредседател?  
* * *  Джевдет Чакъров, съпредседател на ДПС: 
"ДПС не функционира нормално и трябва да се върне към нормалността.
Очаквайте в скоро време обръщение на нашия почетен председател. Нашите колективни органи не функционират и това повече не може да продължава!"
Сподели

Коментари

Изпрати