online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ПОТВЪРДЕНО! БОГОМИЛ ГРОЗЕВ НАПУСКА НОВА, СТАВА ШЕФ НА "СТАРИНЕН ПЛОВДИВ"

17 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер
София, 17.02.2020 г.

Информацията, че лицето на НОВА и новинар в медията - Богомил Грозев, напуска телевизията, за да оглави общинския институт "Старинен Пловдив" бе потвърдена официално - и от изявление на журналиста в ефира на "Здравей, България", и от съобщение, което бе разпространено от PR-отдела на канала.

Още вчера получи гласност информацията, че Грозев се трансферира към града под тепетата. По време на сесията на Общинския съвет в края на седмицата усилено се коментираше за идването на Богомил в общинския институт, а за негова заместничка се спряга Елена Кантарева - Дечева. Грозев отричаше в неделния ден информацията до признанието му в понеделник сутринта в тв ефира на Нова, че след 20 години в журналистическата професия, седем от които в NOVA, водещият Богомил Грозев се разделя със зрителите на медията. 

„Дълго обмисляна и обсъждана промяна е това за мен. Да се разделя с екипа на NOVA e много трудно и тежко решение. Благодаря за разбирането и подкрепата на собствениците на Нова Броудкастинг Груп и управителя на компанията Ива Стоянова. Няма как да не ми липсва работата тук, но се надявам, че новото предизвикателство е за добро“, каза Богомил Грозев.

На новата позиция той ще отговаря за опазването и закрилата на движимите и недвижимите културни ценности на Старинен Пловдив, както и за дейностите по популяризиране на българското духовно и културно-историческо наследство.

„Боги е професионалист и колега, който много ще ни липсва. Новата му позиция е гордост и за нас, защото това, че лице на NOVA ще управлява най-стария жив град в Европа, отново доказва качеството и потенциала на екипа ни. От сърце желаем успех на Боги, който със сигурност ще има подкрепата ни за всички прекрасни инициативи, които е амбициран да реализира“, коментира Ива Стоянова, управител на Нова Броудкастинг Груп.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Богомил Грозев за професионалната журналистическа работа и му пожелава успех в новото начинание.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg