Победа за Дарко Ангелов в поредното издание на "Като две капки вода"

23 Март 2022г.
Победа за Дарко Ангелов в поредното издание на "Като две капки вода" | The News BG Reporter ®
Победа за Дарко Ангелов в поредното издание на "Като две капки вода" | The News BG Reporter ®
THE NEWS BG REPORTER / София, 23.03.2022 г. /

В шестото издание на „Като две капки вода“ по Нова към към журито се присъедини певецът Миро, който също беше участник в сезон 5 на шоуто. За първи път певецът имаше възможност да оценява изпълненията, заедно с Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. „Скъпи, колеги, бяхте изумителни. Не знам какво направихте и се чувствам много несигурно, че трябва да ви оценявам. Наистина велики!“, развълнуван бе Миро преди да даде оценките си на звездите.
Този понеделник първото място грабна актьорът Дарин Ангелов със страхотната имитация на фолк дивата Камелия. „Браво, мен ! Изпя песента, изтанцува я ! Стана шоу ! Много добре се справи!“, възклина Фънки за изпълнението на хита „Луда по тебе“, а Юлиан Вергов мотивира своята оценка така : „Браво за това изпълнение. В Камелия има една нахаканост и това е най-трудното нещо за имитация. Справи се страхотно!“.

ТВ шоуто за имитации в родния ефир, което зрителите винаги гледат и аплодират с огромен интерес, започна с победителката от миналата седмица – Алисия. Певицата смени пола си и излезе на сцената като носителят на множество награди „Грами“, „Златен глобус“ и дори „Оскар“ – Принс.
След нея Моню Монев имаше нелеката задача да се превъплъти в друга световна звезда – Бой Джордж, а с изпълнението си на „Hare Krishna” пренесе зрителите на NOVA чак в Индия.
Есил Дюран се превърна в австралийката Кайли Миноуг и впечатли освен с глас, и с танцувалните си умения с помощта на страхотната хореография и танцьорите от Funky Monkeys.
Още една световна звезда се появи под прожекторите на „Като две капки вода“ - . Анелия показа емоцията и уникалното сценично поведение на великата Тина Търнър.
Малко преди това Краси Радков изправи публиката на крака, като се превъплъти по неповторим начин в нежната французойка Индила.

„Браво, Краси! Изумен съм от това, което направи! При положение, че залата избухна в смях, докато излизаше, ти успя да надскочиш това и бъдеш толкова сериозен в образа си“, каза Юлиан Вергов за изпълнението.

Пред очите на самия Миро, Александър Сано изпълни неговата авторска балада „Печат от моята душа“.
„Първо искам да прегърна Сано. Ти си човекът, който най-много ме изненадва в този сезон на предаването. Ти си просто блестящ!“, каза Миро след изпълнението на актьора.

Още един участник имаше възможност да имитира звезда, която беше в публиката на шоуто. Руслан Мъйнов излезе на сцената като фолк фурията Кати и усмихна публиката с изпълнението на хита от 90-те „Волна пеперуда“. „Много се забавлявах. Руслан не ме имитира за първи път и винаги е страхотен“, сподели Кати.

Бутонът на късмета постави още двама участника пред предизвикателството на поп фолк ритмите - Дарин Ангелов изуми всички в образа на Камелия и „Луда по тебе“, а Мариана Попова запя с гласа на ромската перла и участник в два сезона на „Като две капки вода“ – Софи Маринова.
„Софи може да бъде изпята само от певица с много голям диапазон, каквато си ти. Беше страхотна!“, коментира Миро.

Крисия също влезе в образ на участник на шоуто – рапъра Тото с песента му „Чужди усмивки“.

Бутонът на късмета и тази вечер постави участниците пред нови предизвикателства.
Следващият понеделник Крисия ще бъде Константин, Алисия ще имитира Майкъл Джексън, Анелия ще влезе в ролята на Кейт Флинт, Мариана Попова ще обуе обувките на Наско от БТР, Есил Дюран ще влезе под кожата на Лили Иванова, Моню Монев ще излезе на сцената като Мадона, прожекторите ще осветят Руслан Мъйнов в образа на Руши Виденлиев, Дарин Ангелов ще трябва да е Димо от PIF, Краси Радков ще трябва да пее с гласа на King Africa, а Александър Сано ще блесне като Las Ketchup.

„Като две капки вода“ се излъчва всеки понеделник, от 20:00 ч., по NOVA. В предстоящия епизод към журито ще се присъедини Любо Киров. Ще бъде забавно!
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.