online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ПЛАМЕН ЗАРКОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНАТА РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ

19 Май 2020г.
ПЛАМЕН ЗАРКОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАЦИОНАЛНАТА РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЯ
Иван Върбанов
София, 18 май 2020 г.

Пламен Зарков е новият председател на Националната републиканска партия. Той бе избран с пълно единодушие на извънреден конгрес, който се проведе на 18 май 2020 г. Бяха гласувани и членовете на Управителния съвет, сред които е и дъщерята на досегашния председател, който почина - Младен Младенов. След избора гостите и членовете на конгреса бяха поздравени с "На многая лета!" и "Моя страна, моя България!" от оперния певец Владимир Маринов.

Националната републиканска партия бе основана от Младен Младенов през 2014 г., за да работи за консолидиране на гражданското общество съвместно с националните институции. 

На местните избори през 2019 година НРП подписа споразумение с Калоян Паргов /БСП/ за подкрепа на листата на социалистите за общински съветници и на гражданския кандидат за кмет на София - Мая Манолова. 

Тогава зам.-председателят Пламен Зарков оцени високо приноса на Калоян Паргов за обединението на левите и лявоцентристките организации в България за разбиване на статуквото в управлението на София. "Трябва да променим качеството на живот в крайните жилищни квартали. Споразумението, което подписахме, съвпада изцяло с нашата програма", подчерта през 2019-та година Пламен Зарков. Той бе и кандидат за кмет на район "Искър". 
 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg