online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ - "БЪЛГАРСКО ЛЯТО", ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИТЕ С МАНДАТА НА БНО

24 Февруари 2021г.
ПАРТИЯТА НА ВАСИ БОЖКОВ - "БЪЛГАРСКО ЛЯТО", ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИТЕ С МАНДАТА НА БНО
Нюз БГ Репортер / Иван Върбанов

Васил Божков и неговата партия "Българско лято" все пак ще участва в изборите. Това става възможно след предоставянето на мандата от страна на Българско национално обединение /БНО/.

Не се изпълни вариантът, който бе предричан от редица медии, че Васил Божков и "Българско лято" ще играят със Стефан Софиянски и Съюзът на свободните демократи.

Ето какво каза днес Борил Соколов - председател на Гражданска платформа "Българско лято": "Както знаете, прокуратурата направи всичко възможно, да не успеем да регистрираме "Българско лято" навреме. БНО бе една от партиите, които се свърза с нас. Избрахме именно тях, поради основната причина, че приемат всички цели, политически цели и мисия на "Българско лято". Също така предоставят и 100% от листите си в наша полза."

Лидерът на БНО Георги Георгиев: "Като лидер на партията БНО обещахме, че на следващите парламентарни избори ще дадем сериозна заявка за промяна. Промяна, която толкова е бленувана и чакана от българския народ. Промяна, която за съжаление остава само в празните думи на нашите управляващи. Аз обаче държа на своята дума. БНО винаги е била партия, която се е борила срещу статуквото. Именно поради тази причина ние припознаваме целите на "Българско лято", както и заявката на г-н Божков за промяна на политическия модел. Нещо, което на този етап остава само на приказки. Но, се надяваме, че дойде времето наистина да се промени начина на управление."

Двамата лидери обясниха, че на бюлетината ще пише БНО, но ще се счита "Българско лято".
Георгиев призова всички симпатизанти на неговата партия да гласуват за партията на Васил Божков. 

"Ние днес даваме мандата на "Българско лято", затова изборите за нас са днес. За всички останали нека изборите бъдат на 4-ти април", подчерта Георгиев.

Борил и Георги отправиха послание към избирателите да бъдат смели, активни, защото "силата е в нас и само ние можем да променим днешната ситуация. Време е за българско национално обединение!". След тези думи двамата си стиснаха ръцете в знак на партньорство пред камерите.
ПАРТИЯТА НА ВАСИ БОЖКОВ - "БЪЛГАРСКО ЛЯТО", ВСЕ ПАК ЩЕ СЕ ЯВИ НА ИЗБОРИТЕ С МАНДАТА НА БНО
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg