Осмият сезон на MasterChef стартира на 8-ми септември

7 Септември 2023г.

 

MasterChef_bTV%20(3).JPG

НЮЗ БГ РЕПОРТЕР - Иван Върбанов / Осмият сезон на кулинарното шоу „MasterChef“ стартира на 8 септември от 20:00 ч. по bTV със забележителни хоби-готвачи, наелектризиращи битки, вдъхновяващи истории и трепетно очакване.

Кандидатите за участие в предстоящия сезон ще бъдат групирани в различни категории, според ястието, с което искат да впечатлят журито, а кулинарните двубои ще се окажат колкото оспорвани, толкова и забавни, и интригуващи.

Талантливите готвачи с хъс и въодушевление ще покажат, че готвенето може да бъде и забавно, докато се борят за бяла престилка, която осигурява място в състезанието и е първа крачка към голямата награда от 100 000 лв. 

На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада трудната задача да отсеят най-добрите сред най-добрите, а Кустев ще обобщи ситуацията с думите: „И тримата с вас сме много различни, не само като характери, но и като кулинарни предпочитания и вкусове, и точно заради това знам, че заедно можем да открием най-добрия MasterChef досега.

“ 

MasterChef_bTV%20(1).jpg
 

И макар да са безкомпромисни и малко „страшни“ за част от участниците, които ще прекрачат прага на кухнята на MasterChef, една дама ще признае, че „първият е най-красив, вторият – най-игрив, а третият – най-умен“.

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията, които ще демонстрират своите умения, познания и въображение. Те ще приготвят традиционни ястия, класически рецепти и такива, приготвени със собствен прочит.

Изходът от битките в кастинг епизодите на „MasterChef“ обещава да бъде непредвидим както за кандидатите, така и за зрителите, тъй като тази година трима от участниците, на които съвсем малко не им е достигнало да продължат директно напред, ще получат втори шанс в надпреварата. 

 

MasterChef_bTV%20(2).jpg

Кои ще са късметлиите, които ще бъдат удостоени със специалния „Зелен пас“ с който разполага всеки един от журито, предстои да стане ясно още в първия епизод на предаването. 

В събота вечер в кухнята на MasterChef ще ври и кипи от вкусове и емоции. Сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят пред много трудни и не винаги единодушни избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и … флиртуването. 

Нови шансове за претендентите за титлата „MasterChef на България“, ново жури от професионалисти, което ще обогати кулинарната история на България и ново студио, което ще се превърне в арена за хоби-кулинарите. Всичко това спомага за „нов вкус“ на кулинарната надпревара, която зрителите на bTV могат да проследят всеки петък и събота от 20:00 ч.

MasterChef_bTV%20(4).JPG

 

Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.