Орлин Павлов с нов сингъл - “Див рай”

18 Септември 2021г.
Орлин Павлов с нов сингъл - “Див рай” | The News BG Reporter ®
The News BG Reporter / Иван Върбанов

Орлин Павлов пуска днес премиерно новия си сингъл. И пак, както и в “Скъпи наследници”, хитът се ражда благодарение и/или заради участието му в сериал. Този път - в “Пътят на честта”.

Явно, актьорското присъствие на Орлин в тв поредици катализира и появата на нови парчета.

Спомняте си появата на хитовата песен “Още малко”, която публиката заобича. Сингълът, по текст на Гергана Турийска и Крум Георгиев, и музиката на  Ясен Козев, стана символ на “Скъпи наследници” (бТВ) и основна от едноименния албум на Орлин Павлов.  

В “Пътят на честта” сега (в конкурентната Нова тв) Орлин се превъплъщава в  бизнесмен Стивън, а новата песен се казва “Див рай”. 

Текстът на премиерния сингъл е дело на Росен Кукошаров, а музиката е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy – Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

Виктор Чучков режисира клипа, оператор е Борето Славков. В снимките, които са продължили само … 22 часа (почти денонощиe) и са снимане на три локации, взима участие и моделът Карина Неделчева. 
Сподели

Коментари

Изпрати