online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

Нюз БГ Репортер представя: Божидар Караджов - един от най-известните пророци в Света

7 Септември 2020г.
Нюз БГ Репортер представя: Божидар Караджов - един от най-известните пророци в Света

Божидар Караджов е единствения българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. Тя бе направена през 2018 година, като в нея бяха заснети ясновидци от Европа, Азия, Америка. (Линк към видеото: https://www.youtube.com/watch?v=qiZxsfI3bbM)

В началото на 2015 г. в телевизионно интервю единствен с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. (Линк: https://www.vbox7.com/play:21b42e1b37   след 31-вата минута).

Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам (Линк: https://bojidar-karadjov.com/portfolio-item/maecenas-eget-dolor-in-lorem/). 

В началото на 2014 г. само той разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим. 

В началото на 2010 година предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл.

През 2002 година назова точно темите, които два дни по-късно се паднаха по история и литература. 

Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит.

Божидар Караджов има завършени две висши образования – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската Академия в Свищов. Издал е няколко книги, сред които и "Индиго децата на света", която е преведена на английски и руски език.

Богат е с многото приятели и хората, които го познават, тъй като във всеки решаващ момент е откликнал на техния зов за помощ и е бил единствената им надежда, и правилен ориентир, да открият любовта, щастието, да съхранят своят живот и здраве. Богат е и с любими хора. Горд баща е на три деца.

Никога не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg