НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ В ТВ СЕРИАЛА "БРАТЯ" ПО НОВА

2 Март 2022г.
НЕОЧАКВАНИ ОБРАТИ В ТВ СЕРИАЛА "БРАТЯ" ПО НОВА | The News BG Reporter ®
THE NEWS BG REPORTER

Неочаквани ходове и изненадващи обрати ще видим в следващите епизоди на криминалната драма „Братя“ тази седмица по NOVA. Враждата между Акарди и Андреев само отключва ескалацията на напрежението, което за малко да коства живота на Гергана. Нищо вече не може да спре двамата мъже да се изправят един срещу друг, за да докажат надмощието си. Има ли изход от провокацията на Сандо и каква ще бъде развръзката на престрелката между двете враждуващи групи?

Войната за територията на Топал тепърва започва, но Радо и Сандо не са единствените, които претендират да наследят влиянието му на наркопазара. Самият Денис е сломен след раздялата с Лора и най-големият му страх в момента е да не изгуби още някого от най-близките си хора. Има ли силата да промени събитията или е готов да се примири след поредния тежък удар от съдбата?

Старши инспектор Давидова научава новина, която силно я озадачава, но същевременно би могла да даде нови посоки за хода на разследването. Елена решава лично да провери достоверността на информацията, срещайки се очи в очи с фактите. Има ли шанс да намери така необходимите й доказателства, че Топал е убил Йосифов и кой може да й помогне за това?

Междувременно Ива не успява да се примири със смъртта на съпруга си, дори нещо повече – съкрушената жена намира покой единствено в мисълта за отмъщение. Бременността й не я прави по- смирена и това все повече тревожи Симо. Момчето с нетърпение чака да завърши училище, за да вземе по-кардинално решение за своя живот. Той отправя предложение към майка си да напуснат страната след завършването му и да започнат на чисто, далеч от България. Как ще възприеме Ива идеята на своя син и какви са плановете, които крои за близкото бъдеще?
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.