НАД 2000 ДВОЙКИ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ В КАСТИНГА НА "ЕДИН ЗА ДРУГ"

21 Февруари 2020г.
На 22 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA стартира риалити формата „Един за друг“. Той ще отговори на множество въпроси, сред които и: Какви са различните лица на любовта? Имат ли значение професията и разликата във възрастта? 

Нюз БГ Репортер научи, че в кастинга се записват над 2000 двойки.  Тази събота зрителите ще се запознаят с избраните за участие във формата. Сумарно влюбените са заедно от над 113 г., като част от тях са женени отдавна, а други са заедно само от няколко месеца. Сред участниците има още надзирател в затвор, любители на високите скорости, рапър и майстор кошничар, който гордо продължава занаята на дядо си. За една от двойките разликата във възрастта е близо десет години в полза на жената, а друга двойка споделя, че участието в предаването ще бъде един своеобразен меден месец. Включват се дори граждани на  други страни, а едни от претендентите са прелетели над 2000 км, за да участват в предаването.  

Взаимоотношенията на двойките ще бъдат поставени пред истинско изпитание, като всяка седмица една от тях ще се разделя с надпреварата и възможността да спечели от 50 000 до над 100 000 лв.  

Водещият Емо Чолаков коментира: „За мен е изключително интересно да наблюдавам динамиката в двойките и да откривам постепенно нови и нови факти, които са ги довели до този етап на живота им. Форматът е пълен с разнообразни предизвикателства, които поставят участниците в нетипични ситуации за тяхното ежедневие и те често трябва да покажат не само качества като бързина и адаптивност, но и да докажат пред зрителите колко добре се познават“.
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.