Междуфирмен футболен турнир на 8-и и 9-и юни в „Спортна София”

23 Юли 2019г.
Междуфирмен футболен турнир на 8-и и 9-и юни в „Спортна София”

Иван Върбанов

Може ли футболът да бъде част от корпоративния тиймбилдинг? На този въпрос положително отговарят от отдел "Събития" на туристическата компания Sun Spree Travel Partner. Екипът често организира и провежда най-разнообразни прояви в организацията под формата тиймбилдинг за  клиенти на фирмата, а най-новото иновативно решение е инициирането на Междуфирмен футболен турнир. Спортното имиджово събитие ще се проведе на 8-и и 9-и юни в „Спортна София“. 

Регламентът на турнира е със сериозна заявка – 24 отбора, разделени в 6 групи, като принципът на играта е "всеки срещу всеки". След края на мачовете, за всяка група ще бъде изготвено вътрешно класиране, на базата на което отборите се преразпределят в два елиминационни потока, а именно „Шампионска Лига“ и „Лига Европа“.

Наградите са доста мотивиращи и включват: шампионска купа, медали, ваучери с различна стойност за консумация в столично заведение по избор, каси бира и още много други. За постигане на уникално преживяване и разчупена атмосфера са подготвени и специални игри и състезания по време на турнира, в които отделни играчи ще могат да спечелят награди за целия свой отбор.

И още ...

Предвидено е турнирът да има свое продължение - най-добрите 4 отбора отиват в Банско. Там, в партньорство с „SPS League” - гр.Благоевград, за първа година победителите от „Sun Spree Football Cup” и „SPS  League” ще се съберат заедно, за да вземат участие в един грандиозен футболен празник. Заключителната проява ще се проведе в края на месец септември в гр.Банско, като настаняването, обядът, вечерята, дисководещият и цялата организация са подсигурени от екипа на Sun Spress.

За записвания в Междуфирмения футболен турнир: Events@sunspreetravelpartner.com и на тел.: 0879 300 717.  <The News BG Reproter>

Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.