online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

МАРИНА ЦВЕТАНОВА ДЕБЮТИРА В MILANO FASHION WEEK

17 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер
София, 17.02.2020 г.

Носителката на титлата "Мисис България" 2019 - Марина Цветанова, ще дебютира в Милано в рамките на Milano Fashion Week и ще е сред специалните гости на най-престижното модно парти, научи Нюз БГ Репортер от Патриция Кирилова. 

Марина ще направи свой дебют на международна сцена, а изненадващата покана за модната седмица дойде по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември м.г. Тогава един от модните директори на световния форум - Rosario Stagno, я харесва не само като модел, но и като автор на модна колекция.

Красавицата лети за Милано в четвъртък, а от събота до понеделник ще дефилира с най-престижните марки на подиума на най-големия моден форум. Елитното парти с ограничен достъп е в събота в популярен клуб в Милано, а на него са поканени само световноизвестни модни дизайнери и топмодели, участници в седмицата на модата. 

Чаровната носителка титлата "Мисис България" 2019 получи покана за фотосесия за корицата на популярно българско списание. Освен с модните ангажименти, тя намира време и за благородни каузи, като от ноември до днес е подкрепила над 10 благотворителни инициативи.

"Гордея съм, че съм посгигнала всичко сама! Без да разчитам на мъж, който да ми помага в работата", споделя красавицата.

Екипът на Нюз БГ Репортер й желае "На добър час!" и успешно представяне в Милано!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg