online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

МАРИАНА ВЕКИЛСКА ВЗИМА ВРЕМЕННО ПРЕДАВАНЕТО НА ГЕОРГИ ЛЮБЕНОВ, КОЙТО СЕ САМОКАРАНТИНИРА

14 Октомври 2020г.
Мариана Векилска ще води предаването „Денят започва с Георги Любенов“ този уикенд. Това се е наложило заради положителния резултат от PCR тест, който журналистът си направил профилактично, съобщиха от БНТ за Нюз БГ Репортер.

Веднага след като става ясно, че Любенов е заразен с вируса COVID-19, той отговорно се е самоизолирал и предприел всички необходими мерки за ограничаване на контактите си. През официалния профил на предаването във Facebook, журналистът призова гостите си и всички, с които е имал контакт през последните 5-7 дни да се тестват, за да са сигурни за тяхното здраве и да се предотврати разпространението на заразата. 
 
„Тази сутрин излезе резултатът от рутинен PCR тест, който си направих и се оказа положителен. Нямам симптоми и се чувствам добре. Незабавно се самоизолирах и оставам вкъщи за най-малко 14 дни, както изискват противоепидемичните мерки," обяви Любенов.

В обществената телевизия са предприети допълнителни мерки за дезинфекция на помещенията и студиата. На всички членове на екипа на Георги Любенов са направени PCR тестове като се очакват резултатите. От началото на епидемията е засилен и контролът на достъп до предаванията и се следи строго за спазването на изискванията за носене на маски в общите помещения от служителите и гостите в сградата.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg