ЛЮБО НЕЙКОВ СТАВА ЧАСТ ОТ ЖУРИТО НА "БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ"

5 Май 2021г.
ЛЮБО НЕЙКОВ СТАВА ЧАСТ ОТ ЖУРИТО НА "БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ" | The News BG Reporter ®
НЮЗ БГ РЕПОРТЕР
Комикът Любо Нейков се присъединява към състава на звездното жури в “България търси талант”.  Обичаният от поколения зрители актьор ще се срещне с “най-добрите от най-добрите таланти” в седмия сезон на шоуто още в първия полуфинален концерт на живо, който е в неделя, 9 май.

На сцената ще се представят първите 12 от общо 36-е избрани да продължат в тази следваща фаза на обичаното телевизионно шоу, след като кастингите приключиха. 

“Скачам в шоуто чист като сълза, без предубеждения, симпатии и с огромно любопитство. Знам, че ще е супер весело и интересно и обещавам да бъда по-забавният Любо в журито”, споделя с типичното си чувство за хумор известният комик. 

Добре познат от екрана на bTV като част от сериала “Столичани в повече”, “Комиците”, а сега и от “Комиците и приятели” той е сред любимите лица от телевизионния ефир и театралната сцена. 

Любо Нейков ще се присъедини към бляскавите си колеги Катерина Евро, Славена Вътова и Ицо Хазарта, за да ги подкрепи в избора на новия, изумителен “Талант на България”. 

Седмият сезон на любимото шоу за таланти по bTV – “България търси талант” върви към своята кулминация, а конкуренцията между кандидатите ще става все по-голяма и дори ожесточена. 

В деветте кастинг-епизода на сцената му се представиха близо 150 уникални участника, 114 от тях получиха достатъчен брой „да“, за да продължат, а във финалния епизод от тази фаза журито избра 36 невероятни таланти сред тях, които да продължат напред в шоуто. В трите последователни полуфинални лайв-концерта през месец май зрителите ще имат най-важната роля в избирането на 6-мата, които да стигнат до финала, като гласуват за своя фаворит. 

На финала на шоуто с нереални номера ще се включат и всички носители на Златен бутон през сезона. От екипа на “България търси талант” издават, че ще има много изненади за всички пред екрана в оставащите общо четири лайв-епизода на шоуто – всяка неделя от 20:00 ч. по bTV, а най- интересното тепърва предстои.
Сподели

Коментари

Изпрати