online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ ОТ ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР НА НЮЗ БГ РЕПОРТЕР

29 Април 2020г.
КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ ОТ ГЛАВНИЯ РЕДАКТОР:

София, 29 април 2020 г.

УВАЖАЕМИ НАШИ ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ,
Благодаря Ви, че се доверявате на нашата онлайн медия - The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер.

В тези дни и моменти на изпитания за всички хора по целия свят е изключително важно всеки един от нас да бъде в полза на повече хора с онова, което може да прави професионално. 

Обичам изключително много журналистиката, която е и моя професия. Новинарството е не само призвание, но е начин на живот, това е в кръвта на всеки истински журналист, това е начин на живот. 

Виждам, че гости на сайта ни са много читатели от всички кътчета на земното кълбо - българи, живеещи в САЩ, Франция, Холандия, Германия, Италия, Испания, Швейцария, Румъния, Кипър, дори Бразилия, Япония, Китай  и чак в Ямайка. 

Уверявам Ви, че съдържанието на платформата ни представя единствено и само проверена и достоверна информация, която е изготвена по всички професионални и етични стандарти.

Тази платформа бе създадена с любов: към журналистиката и към вярната ни публика - читателите ни.

Работим за Вас без да има никакъв търговски интерес . Рекламите, които се показват се менажират от нашит партньори от създателите на платформата, която ни хоства - alle.bg.

Екипът на The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер работи напълно безвъзмездно, за да имате обективно, достоверна и навременна информация за онова, което се случва в България. 

Ще продължаваме да работим отдадено, защото виждаме умножаващия се брой на аудиторията, което е израз на Вашето доверие и на Вашата оценка за вложения труд, усилията ни и информационния продукт.

Благодаря Ви, че сме заедно! Ние имаме нужда един от друг!

Пишете ни: за какво искате да четете повече, каква информация предпочитате - интервю, репортаж, кратки новини, какви коментари правите на новините. Очакваме Ви на електронната ни поща: newsbgreporter@gmail.com.
 
Ваш,

ИВАН ВЪРБАНОВ
Издател и Главен редактор на
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg