КУЛИНАРНА ПОЛИЦИЯ #4: KINKY НА УЛИЦА “ШИШМАН” С КОШМАРНО БЯЛО ФРАПЕ

4 Юли 2024г.
КУЛИНАРНА ПОЛИЦИЯ #4: KINKY НА УЛИЦА “ШИШМАН” С КОШМАРНО БЯЛО ФРАПЕ | The News BG Reporter ®
Иван Върбанов — София /

Стартирам поредицата “Кулинарна полиция”.
В нея ще изразявам мнението си за посетени заведения — обслужването, вкусът на храната, условията в залите, отношенето и всичко останало.

KINKY на улица “Шишман” в София — кошмарно бяло фрапе!

Хора, обичам да се разхождам из София и да си купувам кафе, фрапе, 3 в 1 от KINKY. Шегувам се, че понеже шефът е Върбанов, та и ние сме от семейството.
В неделният ден минахме по Шишман, не за да видим апартамента на Кирил Петков, а, за да се заредим с весело настроение в центъра на столицата. Хора, глъчка, слънчеви лъчи, усмивки, лято …
Спряхме пред Кинки-то, за да си купим … бяла фрапе.

Какво получихме насреща след поръчката: пластмасови бели чаши, пълни с някаква течност — бяла на вид, мътна. На дъното имаше около половин сантиметър някаква течност, малко по-тъмна. Обикновено кафето в бялото фрапе заема 1/3 от чашата. Попитах какво има в трите чаши на дъното: отговорът бе — нес кафе. Слагаме съвсем малко, така са ни казали — отговори ми барманката, продавачка. Сякаш бяхме членове на патрулната полицейска двойка, която дежури пред входа на лидера на ПП и жената се грижи да не прегреем, да не се изнервим и да не предозираме с кафе.
Помолих да подсилим напитката, но без успех. Затова си поръчах още едно еспресо и го изсипах в голямата пластмасова чаша, за да се получи ефектът на тонизиране.
Та, това е.
Пълно разочарование!

ОЦЕНКА: 1
Сервиз:0
Напитка:1

НЕ СИ ПОРЪЧВАЙТЕ БЯЛА ФРАПЕ ОТ КИНКИ-то НА УЛИЦА “ШИШАН” В СОФИЯ.
ПРИЯТЕЛСКА ПРЕПОРЪКА!
ОСВЕН, АКО НЕ БИХТЕ ЖЕЛАЛИ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРЯСНО МЛЯКО ВЪВ ВИСОКА ЧАША!
Сподели

Коментари

Изпрати