КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: "ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Е ЕДИН ЧОВЕК, А КАУЗА!"

13 Януари 2022г.
КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: "ВЪЗРАЖДАНЕ НЕ Е ЕДИН ЧОВЕК, А КАУЗА!" | The News BG Reporter ®
Лидерът на ПП "Възраждане" Костадин Костадинов излъчи публично послание след вчерашните протести, организирани от партията му. В него той благодари на участниците, на полицаите. Според изявлението му партията се готви за още действия. В призивите си той цитира Вацпаровите строфи от легендарното стихотворение "Борбата е безмилостно жестока". 

Ето и посланието на лидера на партията Костадинов:

Вчера Възраждане показа, че ние българите сме достоен народ! Хилядите наши сънародници на студа нагледно демонстрираха как с воля, устрем и мъжество можем да постигнем всичко! И ще го постигнем!

Благодаря на всички протестиращи, които не се огънаха и стояха часове наред в леденото време - те измиха очите на онези, които предпочетоха да си стоят у дома, чакайки някой друг да се пребори за правата им. Благодаря на полицаите, които не посегнаха на нито един протестиращ - те върнаха честта на българските служители на реда. Благодаря на хилядите, които ни подкрепиха в интернет - те спечелиха информационната война.

Уважаеми сънародници, от години вече Възраждане пише история. За мен е огромна чест, че я пишем заедно и ставаме от ден на ден все повече и повече. Управляващите марионетки бяха решили, че като ме поставят под домашен арест ще обезглавят протеста. Те вече знаят, че Възраждане не е един човек, а кауза, обединяваща стотици хиляди горещи български сърца! "И аз да падна, друг ще ме смени, и толкоз - какво тук значи някаква си личност!" Ето защо победата е наша!

Идва време за Възраждане!

Да живее България!


Преди ден Костадинов  поиска от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на Ковид-19. Според лидера на "Възраждане" имало притеснителни неща, сред които въпроси за уточняване на точния час на извършването на теста от страна на Минчев, както и коментари относно версиите, ако той е направен преди Консултатирния съвет по национална сигурност или след това.

Костадинов изразява следните мисли и въпроси:
1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.
2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, а не час на отпечатване, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.
3. Ако това не е часът на теста, а някакъв друг час, остава отворен въпроса кога точно е направен този тест? При условие, че КСНС приключи малко преди 20 ч., а първата новина за това, че Минчев има ковид, е в 20.23 (във вести.бг), тестът би трябвало да е направен за около 23 минути в извънработно време. Не че е невъзможно на теория, но на практика е много трудно осъществимо.

Костадин Костадинов обяви, че ще зададе въпросите в залата на парламента в понеделник лично.

Междувременно, както Нюз БГ Репортер вече публикува тази информация тук, Никола Минчев даде информация относно направения от него Ковид - тест, часа и датата на издаване. 

<The News BG Reporter> 
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.