Platform for Independent Journalism

КИРИЛ ДОМУСЧИЕВ: "ПРЕБОРИХ СЕ С КОРОНАВИРУСА! ЛЕЧЕНИЕ ИМА!"

24 Март 2020г.
24 март 2020 Иван Върбанов |

Бизнесменът и индустриалец Кирил Домусчиев направи официално изявление и обяви в социалната мрежа Фейсбук, че се е преборил с коронавируса. Собственикът на Лудогорец и НОВА ТВ обяви, че му предстои възстановяване от пневмонията и благодари на медиците от Софиямед, които са се грижили за него. "Лечение има!", възкликва шефът на КРИБ - Думсчиев.

Ето и посланието му:

"Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет). Остава окончателно да се възстановя от пневмонията. Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и съпругата ми. Изключителни професионалисти! С такива медици ще преборим коронавируса! Благодаря и на всички от Софиямед, на които съжалявам, че създадох неволно доста неприятности! Пазете се, но не се страхувайте! Лечение има. Бъдете умни и се грижете за себе си и своите близки!"

Нюз БГ Репортер припомня, че преди дни Кирил Домусчиев достави 100 опаковки хлорохинов фосфат на Щаба, оглавяван от ген. Мутафчийски. Те ще стигнат да бъдат излекувани 250-300 човека от коронавирус. Домусчиев обяви, че ще продължава да търси още от препарата. "Помагайте и вие с каквото можете на болниците! Болестта не е страшна, когато се вземат адекватни и навременни мерки!", призовава бизнесменът.

Сподели

Коментари

Изпрати