ЙОАННА-ИЗАБЕЛЛА ВЪРБАНОВА С ДЕБЮТ НА СЦЕНАТА НА ТЕАТЪР "СОФИЯ"

1 Ноември 2020г.
Йоанна-Изабелла Върбанова с дебют на сцената на ТЕАТЪР "СОФИЯ"


30.10.2010 г.

Младата актриса Йоанна-Изабелла Върбанова направи своя дебют на сцената на ТЕАТЪР "СОФИЯ". Възпитаничката на НАТФИЗ от класа на доц.д-р Пенко Господинов се представи на 30-ти октомври 2020 г. в спектакъла "Кашонът" от Клеман Мишел. На сцената й партнираха: Юлиян Рачков, Юли Малинов, Симона Халачева, Владимир Матеев, София Маринкова и Николай Димитров.

„Кашонът“ е модерна ексцентрична комедия, в която с младежка енергия и ентусиазъм задъханият ритъм на ситуациите поражда верига от прибързани и нелепи действия, заплетени взаимоотношения и невъзможност на персонажите да се справят с възникналите вследствие на това проблеми. Решен в духа на импровизацията, спектакълът е своеобразен микс от чувства и действие. Формата е изградена изцяло на музикален принцип, структурирана по логиката на джаз импровизациите.Атрактивно, спонтанно и заразително зрелище – огледало на забързаното ежедневие, което ни обгръща. Oстанали без дъх се питаме: „Наистина ли трябва да успяваме да се справим с всичко „на всяка цена“?

Режисьор на представлението е Калин Ангелов.

Аплодисментите на публиката бяха прекъснати от топлото приветствие, което изразиха артистите на сцената към дебютантката Йоанна-Изабелла. Изявлението от името на артистите направи Юли Малинов. 

Екипът на Нюз БГ Репортер пожелава "На добър час!" на Йоанна-Изабелла!

Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.