online media | онлайн медия

Интриги и любовни обрати ще провокират лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“

16 Септември 2020г.
Интриги и любовни обрати ще провокират лекарите в новите епизоди на „Откраднат  живот: Антитела“
Тази седмицата пластовете в отношенията на лекарите ще се разместят за пореден път с появата на нов герой – доктор Лилия Куртева, която зрителите видяха за първи път в последните епизоди на миналия сезон. Бившата съпруга на доктор Пенев ще се окаже в болницата за по-дълго, отколкото той би желал, а това ще доведе до поредица от междуличностни ситуации. 

Интересът на доктор Чилингирова към Фотев ще продължи да нараства, а притесненията на Борис ще го доведат до сериозни разговори с всички замесени в необичайната ситуация. Категорчният бизнесмен ще предприеме нови действия, които ще включват смела покана и ултиматум за показанията на Цонев. Критичното състояние на бившия директор на „Св.Анастасия“ ще провокира доктор Кръстева да потърси Цвети и да я помоли за съдействие в битката с животозастрашаващия вирус. 

Първи стъпки към Кая ще направи доктор Хаджихристев, който ще покаже своя интерес и желание да я опознае. Сестра Райкова ще трябва да се изправи пред себе си и да реши дали е готова да продължи напред или трябва да отхвърли предложението на своя колега. 
                
             Ще попадне ли Нора в плен на чара на Фотев? Ще успее ли професор Цонев да се възстанови? Ще има ли нова 
             любовна история в „Св. Анастасия“? –
зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“ от             
             вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.  

Сподели

Коментари

Уебсайт в Alle.bg