online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ИВО АРЪКОВ С ИЗЯВА В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ

5 Октомври 2020г.
ИВО АРЪКОВ С ИЗЯВА В МОДНАТА ИНДУСТРИЯ

Иво Аръков се превъплащава в нова роля този път в модата. Известния актьор се трансформира във вълка единак на италианския бранд DESIZO MONNI MILANO най-новата колекция есен-зима 2020/2021, съобщи за Нюз БГ Репортер нашият партньор и приятел Атанас Лазаров (ПРофайл).

  
Иво се подвизава в снимките на рекламния бранд облечен с естраганови палта от еко кожи, златни бродерии и баджове символиращи главните теми в колекцията. Мъжките костюми също стоят дорбе на актьора с типична италианска визия и кройка. Десизо Монни работи с неотсъпващи в бранша за трикотаж и текстил фирми като всички те са от Италия. 

 

За линията EXCLUSIVE

 

Тази година отново марката въвежда линия EXCLUSIVE като и дава нов облик към по-спортната визия, актуална за сегашното време. EXCLUSIVE е за хората които искат да се изяват и дрехите да говорят за тях. Надписът BEAST на спортните панталони и бомбъри изразява бурния характер скрит във всеки мъж и кожите на вълк, които постоянно се менят. DESIZO MONNI MILANO за пореден път работи с неотсъпващи в бранша за трикотаж и текстил фирми като всички те са от Италия.

 

Всяка една дреха от есенно-зимната колекция на бранда носи послание и характер, прилягащ на неговия носител.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg