online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

Златен хеттрик бележи Arte Spa&Park Hotel

11 Декември 2019г.
Arte Spa&Park Hotel, Велинград e победител за трета поредна година в три категории 


На 05 декември  2019г. Balkan Awards For Tourism Industry  връчиха своите годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта.  Отличени бяха: Общини, Хотели, Ресторанти, партньори и приятели на хотелския бизнес в България и на Балканите.  

Прецедент в таз годишната церeмония беше това, че наградата за „Най-добър петзвезден Спа хотел на 2019г.“ за трета поредна година отиде при Arte Spa&Park Hotel, Велинград.

„Днес отново съм тук, сред Вас, за трета поредна година..и отново имам честта да получа, от името на целия екип,  едно от най-високите отличия, а именно "Най-добър петзвезден Спа хотел на 2019г. То е изключително знаково за нас. Тази година ARTE става също на 3 години и има зад гърба си 3 безценни отличия от тези награди. Ние пораснахме заедно с Вас и се надявам да продължим в същия дух. През първата година бяхме малко неопитни и плахи, през втората чувствахме, че вървим в правилната посока, а през третата сме сигурни, че с много упорство, постоянство и любов към това което правим, може да постигнем невероятни неща" - каза Анна Божкова - комплексен управител на Arte Spa&Park Hotel,.

За вече пълните си три години Arte Spa&Park Hotel /www.artehotel.bg/ успя да се превърне в любимо място за релакс и незабравимо преживяване… в „различния“ хотел – този, кoйто е готов да Ви изненада във всеки момент, да организира Фестивал, Рекорд на Гинес или да събере "под шапката си" 101 Каба Гайди. Успя на накара хора с различни интереси и предпочитания да избират него не веднъж и да намират нещо общо помеду си, дори по време на почивка. 

С невероятната си локация сред дивни, борови гори, а в същото време на километър от центъра на курорта, комплексът дава на гости си неограничени възможности.

Безспорно  най-голямото преимущество на Хотел №1 е екипът, който се грижи за всички гости. Екипът, който съумява да кара гостите си да се чувстват желани, обгрижени…да се чувстват „като удома си“.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg