Звездите от „Съни бийч“ на плаж през февруари

27 Февруари 2021г.
Звездите от „Съни бийч“ на плаж през февруари | The News BG Reporter ®
Нюз БГ Репортер

Звездите от сериала „Съни бийч“ откриха летния сезон предсрочно. Вместо да чакат топлите месеци, Иво Аръков, Боряна Братоева, Евелин Костова и Даниел Пеев-Дънди излязоха на плаж през зимата по случай старта на поредицата на 26 февруари от 21.00 часа по bTV.

Въпреки крайно неподходящите климатични условия, актьорите си организираха лятна почивка с подръчни средства. Иво Аръков, познат на зрителите като спасителя-зевзек в сериала, наду в хола си розов басейн с формата на фламинго и се излегна в него. „Батe Младен прави сухи тренировки.

Даниел Пеев-Дънди, който играе ролята на пиколо в поредицата, стигна още по- далеч - излезе в студа само по боксерки и престилка с нарисувани мускули. „Лятото пак ни изненада! Аз извадих плочките и съм готов за морето!“, обяви актьорът, за когото чувството за хумор е по-важно от перфектната физическа форма.

Красивите лица на поредицата също демонстрираха изобретателност през неочакваната ваканция. Очарователната Боряна Братоева, известна на почитателите на „Съни бийч“ като богаташката дъщеря Виктория, хвърли дрехите насред снега и подобри прогнозата за времето. „Слънцето е с мен навсякъде, а лятото е в усмивката“, намигна тя под сламената си шапка. „Толкова ми липсва лятото, че го поканих в хола си“, обяви Евелин Костова или екстравагантната Ивон от „Съни бийч“.

Вместо на плажа, тя се излегна на дивана в дома си и отпи от коктейл на фона на морските вълни, прииждащи от телевизора й.

Със забавните кадри актьорите не само вдигнаха настроението на почитателите на сериала, но и ги предизвикаха да си направят забавни снимки от вкъщи на тема как си представят лятото през зимата. Всеки може да се включи в играта на Фейсбук страницата на „Съни бийч” от 22:00 часа на 26 февруари до 22:00 часа на 4 март.

Победителят ще прекара един ден на снимачната площадка на втория сезон на комедийната поредица.
Звездите от „Съни бийч“ на плаж през февруари | The News BG Reporter ®
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.