Жената на Даниел Петканов - Александра е новият V-Reporter в "Гласът на България

20 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер
София, 19-02-2020 г.

От 23 февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“ ще влезе Александра Петканова, научи Нюз БГ Репортер.

„Обичам да съм пред камера, мисля, че и камерата ме обича“, сподели Алекс, която е омъжена за Даниел Петканов, когото зрителите познават като водещ на „България търси талант“.  Двамата имат син.   

В тандем с добре познатите звездни водещи - хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’, Александра ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на bTV Media Group. 

Алекс ще влиза зад кулисите на шоуто, от където ще представя авторски видеоматериали в рубриката „Гласът зад кадър“, които онлайн потребителите могат да гледат в официалния сайт http://glasat.btv.bg/ и Facebook страницата на предаването. Тя ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев. 

Александра Петканова е на 26 години. Родена е в Благоевград. Завършила е УНСС, но е популярна главно като модел и инфлуенсър в социалните медии. Била е рекламно лице в Европа, САЩ и Япония. Има и малка роля в киното – снима се с Мел Гибсън във филма „Непобедимите“.

Сподели

Коментари

Изпрати