The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА ЩЕ СБЪДВАТ ОТНОВО КОЛЕДНИ МЕЧТИ

14 Ноември 2020г.
ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА ЩЕ СБЪДВАТ ОТНОВО КОЛЕДНИ МЕЧТИ
НЮЗ БГ РЕПОРТЕР

ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА на Фондация “Стоян Камбарев” се завръщат отново, сбъдвайки много коледни мечти! Кампанията ще подкрепи талантливи деца от многодетни семейства в нужда, дарявайки живот на нова иглолистна гора с благотворителна кампания в парньорство със Столична Община

Елхите ще бъдат разположени на централната алея на НДК в периода от 01.12.2020 до 15.01.2020, където за първи път ще има Коледен Базар и ще водят към голямата коледна елха на Столична Община, традиционно запалвана от Кмета на София Йорданка Фандъкова на 1-ви декември.

Ето какво сподели Деси Тенекеджиева от Лондон (където в момента снима филм), в качеството си на Председател на Фондация „Стоян Камбарев“ и вдъхновител на тази Коледна кампания:

„Нямам търпение да се върна в София, за да открием прекрасната алея с ЕЛХИТЕ НА ТАЛАНТА на 1-ви декемри. През пролетта засадихме дръвчетата от първата кампания в Южния парк и така поставихме символично начало на Гора на таланта. Представете си колко ще е прекрасно след години в нея да има повече от 500 нови елхи! Миналата година тази наша социална кампания събра над 50 хил. лева. Подпомогнахме 10 даровити деца от семейства в нужда, като те получиха планини от подаръци и ваучери, както и обезпечихме за година напред изкуството, на което са се отдали. Отделно ни останаха средства и за осем едногодишни стипенции на артисти на Фондацията.Всичко това ще се случи пак!  Сърдечни адмирации на всички коледни добродетели, които ни вярват и подкрепят! Благодарение на тях ние сбъдваме мечти и правим чудеса! От името на Фондация „Стоян Камбарев“ специално бих искала да благодаря за партньорството на Столична Община, но преди всичко на прекрасната г-жа Петя Нановска от PROPLANTS - лидер в ландшафния дизайн и озеленяването, която за втора поредна година ще направи най-голямото дарение, а именно всички прекрасни живи елхи, поръчани специално за целта от Италия. Щастлива съм, че Община Бургас ще се присъедини тази година и се надявам освен в София и там да успеем да направим толкова красива светеща алея с елхи, като помогнем на конкретни даровити деца от там. Надявам се цялата кампания Елхи на Таланта и тази година да бъде толкова успешна, въпреки сложната ситуация, в която се намираме, защото бъдещето е в младостта и таланта.“

Вече 11 години Фондация „Стоян Камбарев“ сбъдва мечтите на младите и талантливи български творци, като ги подкрепя както финансово, така и морално, реализира и продуцира конкретни техни творчески проекти. 

ЕЛХИ НА ТАЛАНТА беше първата Коледна социална и екологична кампания на Фондацията, в подкрепа на даровити деца от многодетни семейства в нужда. Успехът й миналата година беше впечатляващ и затова УС на Фондация „Стоян Камбарев“ реши тя да стане традиционна и национална. Идеята е фирми, компании или частни лица да направят дарение, закупувайки своя жива елха, която ще краси столицата близо два месеца в центъра на София. На всяка елха ще има красива табелка, с лични празнични пожелания от дарителя. 

Благодарение на професионалистите от ПРИЗМА - светлинни решения на Стефан Щулц и Бизед ЕООД, Елхите на Таланта отново ще грейнат с приказна светлинна украса. Основни парньори по популяризиране на каузата с outdoor- кампании са IDEA Comm и Метрореклама.

Към звездните посланици на Благотворителната кампания  Мария Илиева, МИРО, Любо Киров и Деси Тенекеджиева, тази година се присъединява и Виктория - младата ни надежда на Евровизия 2021.

Първите ЕЛХИ НА ТАЛАНТА за тази година вече имат своите коледни благодетели и това са УникКредит Булбанк - официалната банка на Фондацията, най-големият личен дарител г-жа Нели Беширова - собственик на енергийния лидер Риск Инженеринг и бизнесдамата г-жа Гергана Ташкова от Марс Армор.

Актавис променя своето име на Тева, но не променя грижата към талантливите деца на България и за втора поредна година с името и логото на TEVA, ще подкрепи Коледната акция.

Кауфланд е един от най-сериозните партньори на Коледната кампания и освен, че ще има своя Елха на Таланта ще подари и ваучери за покупки в голямата хранителна верига за всички даровити деца и семействата им, както в София, така и в Бургас.
Към Благотворителната кампания се присъединяват отново бизнесмените Атанас Динев- построил бутиковата сграда Кари Хоум, издигнал качеството в своя мисия, Звезделин Протопопов собственик на естетични клиники Pro Derma, лидерът в производството на тютюн в България Нешо Миранов, както и известният защитник на човечките права адв. Анна Попова.

Фондацията приветства с добре дошли и новите си коледни ангели: семейството на д-р Мажена и Георги Панови и синът им Александър, Ligna Group- една от водещите европейски компании в интериорния дизайн и обзавеждането и дентална клиника AllDental, която ще се грижи за денталното здраве на всички млади таланти с индивидуална грижа и внимание. 

И тази година верните партньори на Фондация „Стоян Камбарев“ - ПОК СЪГЛАСИЕ, ТECHOPOLIS и Practiker, WILKINSON Sword, шоколадовото изкушение MЕRCI, SBTech, EasyCredit, Pernod Ricad Bulgaria и NOVA Film ще украсят своя блестяща Елха на Таланта и така ще сбъднат много детски мечти!

ВИЖТЕ официалния клип със Звездните Посланици 2020

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg