Д-Р СТЕЛА ЯНАКИЕВА: „УСМИВКИТЕ И ДОВЕРИЕТО НА МОИТЕ ПАЦИЕНТИ МЕ ПРАВЯТ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА!“

11 Април 2023г.

 

680577_4108676116223_1872348442_o.jpg

Нюз БГ Репортер - Иван Върбанов, София, 7 април / Стоматолог от висока класа! Практикува от 2006-а година. Тя е отличен дентален специалист! Гарантирано! Д-р Стела Янакиева е изключителен специалист по дентална медицина – дипломиран лекар, професионалист, слънчева, много усмихната и сърдечна. Изключително внимателна и непосредствена, отнасяща се с грижа към всеки от своите пациенти, вярна на 100% на Хипократовата клетва, защото е осъзнала и следва честно своят път и мисия – да бъде лечител. Завършва дентална медицина в Стоматологичния факултет на Медицинския университет в София, практикува в УМБАЛ Софиямед и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда почти 12 години. От септември 2018 г. открива свой кабинет в столичния квартал Дружба (бл.199, до 28-ма поликлиника).

Д-р Янакиева има свое верую, което следва неотклонно – да бъде винаги на висота, да следва актуалните тенденции в професията, да надгражда опита си изучавайки добрите практики и най-новите тенденции в денталната медицина – у нас и по света, за да може да лекува своите пациенти с професионализъм и да бъда полезна като помага на хората. Въпреки умората, напрежението и отговорността, с която е свързана работата й, усмивката и признателността на нейните пациенти я прави щастлива и я мотивира още повече да обича работата си и да развива своите клинични умения.

Доказано е, че най-хубавата реклама, и най-ефективната, е „от уста – на уста“, когато хората говорят за самата нея, за успеха й, когато я търсят и я препоръчват на свои близки, приятели и колеги. Затова и не е лесно да запазите час при д-р Стела Янакиева, която работи с виртуозност на майстор-художник при моделирането и изграждането на естествените зъби. И както самите те казват – има златни ръце. Това е и професия, и занаят, а тя е лечител! Нейните пациенти знаят, че винаги могат да разчитат и когато се обърнат за помощ – по спешност или за планиран преглед, никога никой не е останал без достъп и грижа. Въпреки че най-честият съвет, който чуват от нея е да не чакат да дойде болката, за да се обърнат към нея, и че профилактиката е изключително важна.

Затова съветва своите пациенти да идват два пъти годишно на преглед, а за децата – три пъти в годината. „Когато проблемите се хванат в началото е много по-лесно и по-бързо, а лечението е по-евтино. Устната хигиена при децата и възрастните играе ключова роля. Почистването на зъбите сутрин и вечер с паста и четка, посещенията при стоматолог два пъти годишно – всичко това гарантира здрави зъби, хубава усмивка и отлично самочувствие!“, казва д-р Стела Янакиева. „Най-важното е навременната диагностика и атакуване на заболяването в начален етап. Така се неутрализира в зародиш заболяванията, предотвратяват се евентуалните усложнения. Хората трябва да променят навиците си и да повишат своята здравна култура като осъзнаят, че превенцията е част от здравето!

Усмихната, сърцата, с огромно сърце и виртуозност в работата си, когато пристъпите кабинета й усещате изключителната позитивна вибрация и светлината, с която е зареден кабинета. И не само заради иконите, подарени от признателни пациенти. А защото самата тя излъчва и предава своята искряща и позитивна енергия на хората, които посреща и лекува.

„Със сигурност осъзнавам, че съм късметлийка! Работя това, което обичам най-много, а това е изключително важно в нашата професия. Усмивките, които виждам на лицата на моите пациенти, но не когато си тръгват, а когато идват в моя кабинет показват, че го правят с желание – без страх и с доверие към мен. Ето това ме прави истински щастлива! Многобройните рисунки от най-малките ми пациенти, съчетани с изключително топлите, сърдечни и мили думи на благодарност, които получавам ежедневно от тях ми подсказват, че съм си свършила добре работата. Ще Ви призная откровено: голямата ми мечта беше да стана лекар по дентална медицина. Тази мечта вече е факт, както и другата – да имам свой собствен кабинет, където да приемам пациентите си и да бъда полезна на повече хора. Това ме изпълва с радост и дава смисъл на житейския ми път!“

Кабинетът на д-р Стела Янакиева – Братанова се намира на адрес: гр.София, жк Дружба 1, улица „Илия Бешков“, бл.199, партер. Можете да запишете час за преглед на телефон.: 0878445773 или чрез електронната поща: stela_ianakeva82@abv.bg. Facebook – страница: тук / Нюз БГ Репортер
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.