ДО СРЕДАТА НА МЕСЕЦ МАРТ СЕ НАБИРАТ НОМИНАЦИИ ЗА БАЛКАНСКИТЕ БИЗНЕС НАГРАДИ 2022

2 Февруари 2022г.
ДО СРЕДАТА НА МЕСЕЦ МАРТ СЕ НАБИРАТ НОМИНАЦИИ ЗА БАЛКАНСКИТЕ БИЗНЕС НАГРАДИ 2022 | The News BG Reporter ®
The News BG Reporter - Иван Върбанов

Започнаха номинациите за осмото издание на Балканскиге Бизнес Награди 2022. Церемонията ще се състои на 25 март 2022 г. в 5-звездния хотел "Емералд" в столицата на Република Косово – Прицина, съобщават организаторите от VIP Communication.

Номинации  може да направите до 15.03.2022 г., като конкретните категории може да откриете на сайта на BUSINESS AWARDS 2022 BG - тук

По традиция и тази година Българската търговско-промишлена палата е партньор на събитието и подпомага номинациите за престижните статуетки на Годишните награди за ‎значими бизнес постижения.
Бизнес наградите "BALKAN BUSINESS AWARDS 2022" ще отбележат значимите постижения на компаниите, които усърдно работят и допринасят за развитието на икономиката в България и на Балканите, като интересът към региона е постоянен. 

Подобни конкурси мотивират и популяризират успешните практики и дават допълнителен стимул за развитие, поощряват устойчивото развитие, иновациите, повишаването на стандарта в корпоративната общност, опазването на околната среда, социалната отговорност, както и дейностите в полза на обществото.

Партньори на изданието на бизнес наградите тази година са: Посолството на Република Косово в България, Посолството на Република България в Прищина, Търговско-Промишлена Камара на Косово, Министерство на Индустрията и Търговията на Косово, Българска Търговско Промишлена Палата, Българо-Турска Търговско-индустриална Камара, Македонско-Българска Стопанска Камара, Българо-Македонска Търговска Камара, Бизнес Магазин Албания,  Гръцко-руската търговска камара  и други.


Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.