Platform for Independent Journalism

ДИПЛОМИРАН ЛЕКАР, ЧАСТ ОТ ИЗВЕСТНА АКТЬОРСКА ФАМИЛИЯ, ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩ НА "ЕРГЕНЪТ" ПО бТВ

10 Септември 2021г.
ДИПЛОМИРАН ЛЕКАР, ЧАСТ ОТ ИЗВЕСТНА АКТЬОРСКА ФАМИЛИЯ, ЩЕ БЪДЕ ВОДЕЩ НА "ЕРГЕНЪТ" ПО бТВ | The News BG Reporter ®
The News BG Reporter, Иван Върбанов – София, 10 септември 2021 г. /


Дипломиран лекар, част от известна актьорска фамилия, който вече се заяви на екрана в сериал по Нова, ще бъде новият водещ на формата "Ергенът". Това е Наум Шопов - внук на легендарния български актьор и син на Христо Шопов.


Наум бе сред новите лица и главен персонаж в третия сезон на "Откраднат живот: Възмездието", който се излъчваше в ефира на NOVA. Сценичният дебют на Наум е на 7 години в Народния театър. В 11- ти клас решава да стане лекар и се насочва към кардио-хирургията. Признава, че актьорското майсторство винаги го е съпътствало в живота. С лекота влиза в ролята на д-р Тасев, защото всичко от лекарската терминология и практика му е близко и доста познато. Явно актьорството и телевизията ще трасират пътя на Наум.


Но, да се върнем на формата "Ергенът". Вече е известно, че главният герой - ергенът ще бъде Виктор Стоянов.


Ето какво сподели Наум Шопов преди старта на шоуто: „Приех да бъда водещ в “Ергенът”, защото е нов и интересен формат. Смятам, че живеем във време, в което малко или много всички сме погълнати от цинизъм. Всяко едно риалити има своите предимства и достойнства, както и доста силен финансов стимул, но всъщност истината е, че малко победи са по-големи от това да намериш любовта. Стискам палци на Виктор и ще бъда неизменно до него, за да му помогна в това начинание.“


Снимките на най-вълнуващото и романтично приключение в телевизионния ефир, което проследява пътя на двадесет дами към сърцето на един единствен мъж, започват през втората половина на месец септември. Мястото, което се пази в дълбока тайна, е един истински рай на Земята и едно от най-романтичните и екзотични места в света. Там, сред изискан лукс и неповторима природа, скрити романтични заливи и уединени градини, участниците ще изпитат незабравими емоции.

Сподели

Коментари

Изпрати