ДА СИ СПОМНИМ БЪДЕЩЕТО С МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ

4 Април 2021г.
ДА СИ СПОМНИМ БЪДЕЩЕТО С МИРЗАКАРИМ НОРБЕКОВ
Автор: Иван Върбанов


Да си спомним бъдещето! Това е ключ! Това е водещият акцент, който бе изведен от Мастера - Мирзакарим Норбеков, духовен водач, учител, учен, академик, световнопризнат авторитет, водач, посветен мъдрец, за който няма въпроси без отговор от света на невидимото. Това каза Мирзакарим Норбеков по време на своята онлайн среща и Мастър клуба в Турция, които се проведоха в края на месец март 2021 година.

Онлайн срещата продължи 1 час и 30 минути.

Норбеков подробно разказа за различни способи и тренировки, които той провежда със своите ученици.

"Много от хората, които гледат уебинарите ми само гледат, но не разбират, не усвояват, не съумяват да разкодират информацията, която се дава", констатира Норбеков. 

И даде пример с един феномен, който постига със своите ученици със специални практики и тренировки, след години работа. Паметта може да бъде възстановена, защото всичко се записва в подсъзнанието ни. "Трудно е да си спомните какво сте правили в определен ден преди 10 години, да кажем. Но, ако ви заведа на мястото, за което искам да си спомните, то всичко ще се проясни и ще възстановите цялата картина", разказва Мастерът. Нищо, което е записана в паметта ни не се губи, ограничава се само достъпът ни до тази база данни. Всичко, което виждаме, чуваме или преживяваме се записва в подсъзнанието ни, всеки миг на живота ни, без никаква загуба. Паметта може да възстанови всяка минута от живота ни. Ако ние се тренираме, то можем с голяма яснота да възстановим, разширим и увеличим паметта ни.

И сега, най-интересното!

Пътешествие, освен в миналото, може да се случи и по отношение на бъдещето.

Да си спомним бъдещето е същото като да си спомним миналото.

И е възможно! Напълно!

"Когато ни карат да си спомним миналото, то в училище ни пишат оценки. А, когато ние си спомняме бъдещето, това е много необикновено пътешествие. Тя е от зоната на фантастиката. Това е неразбирането за обикновения човек", обяснява Мирзакарим Норбеков. "Миналото е трудно да изменим, но бъдещето е изменчиво. То е функция от нашите действия, бъдещето се променя непрекъснато. Всяка наша стъпка или решение проектират ново бъдеще. Важна е свободната ни воля и изборите, които правим!" 

Трудно е да се възприеме всички това, защото инструментариумът за възприятия не го допуска.

"За какво са ни нужни тези способности - да виждаме в бъдещето?", запита присъстващите в залата акад. Норбеков?

И продължи с уроците си, почерпени от мъдростта, дългогодишните натрупвания и изучаване, анализи, които прави той с екипа си. "Никога не се доверявайте сляпо на нищо и на никого! Всичко проверявайте сами, анализирайте, учете, дръжте се към живота си като учени, които изследват непрекъснато всичко! Не експериментирай там, където всичко е ясно. Не прави глупости там, където те са несъвместими. Човешкият живот не е експеримент. Той трябва да се живее щастливо!"

Бъдещето е обусловено спрямо свободата на избора. Ако използваш свободата на избора те очаква най-хубавата съдба. Ако не правиш избори, ще пропаднеш в канализационна тръба. Можеш да летиш, да скачаш или да пропаднеш. Има избори - вертикални и хоризонтални. Мостовете, където всичко се среща, са съдбоносни територии. Те са и преходи. Често попадаме в такива точки в особени моменти, които са преходни за човека, чертаещи определен етап от живота и развитието.

В своя славен "Клуб на милионерите" Норбеков казва, че създава само лидери. А лидер е този, който накрая взима на въоръжение свободата на избора.

"Всичко подлагайте на анализ и ще разберете кое е добро, и кое - лошо. Това е пътят, който ви предлагаме. Вие трябва да съпоставяте, измервате, сравнявате, анализирайте. Това е решението и резултатът ще дойде. Следвайте вашите показатели и онова, което сте научили от вашите наблюдения и изследвания! 

ДУХЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕНАСЯ ВЪВ ВРЕМЕТО

Онова, което предстои в бъдещето, човек може да го види, като пренася духа си. 

Норбеков сподели, че една от тренировките за неговите ученици е да започнат да провиждат миг напред ви живота, преди нещо да се е случило. Обича да кара своите съмишленици, когато пътуват, да предвиждат какво ще се случи по пътя или маршрута им. Дали и какво ще видят след 100 метра, след следващия завой. Така се развива онази сензитивност и сетивност, които ще са ви нужни в живота, за да предвидите и видите напред онова, което е част от вашия път. Това умение може да се култивира и развива с определени настойчиви занимания и техники до степен, че ще осъзнаете, че виждате непрекъснато ново и ново дежавю.

Казва, че поставя високи цели на своите възпитаници. Да се развиват духовно и да придобиват нови и нови умения и знания. "Не им показвам пътя или не им казвам какво да предприемат. Те сами виждат какво е правилното за тях. На някои от тях поставям задачата до година да направят милиони, десетки или стотици. И най-умелите и упоритите го постигат. Финансовата свобода е основата за свободата и духовната свобода. На даден етап, когато те реализират поставените цели им казвам да отделят за себе си и семейството си 10 % от реализираното и да предадете бизнеса си на някого близък за тях човек. Каквото са направили в бизнеса о 50-годишни, това е. След това идва необходимостта от духовна работа, чистота и уединение, идват другите препятствия за преодоляване на полето на нови светове."

Мирзакарим Норбеков е една необятна Вселена от духовност, мъдрост, провиждане. И голямо сърце, които иска да помогне на много хора, за да се преобразят и да се трансформират. Педантично настоява за спазването на човешките морални и етични ценности, семейството и уважението между хората, зачитането на родителите и възрастните хора, създаването на семейство, създаването на повече деца, което е щастие и основа затова да бъдеш!
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.