online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА СЕ ВРЪЩА ОТНОВО НА ЕКРАН В ЕФИРА НА БНТ 2

16 Септември 2020г.
Даниела Серданова се връщо отново на екран, този път в ефира на БНТ 2 научи Нюз БГ Репортер. От 16 септември, сряда, от 21:30 часа в програмата на започва излъчването на седмичното предаване „Смяна на местата”,  на което тя ще е автор и водещ.    

В основната рубрика  водещата на предаването ще кани различни двойки гости, които се познават отдавна и имат история заедно – приятелство, общи работни проекти и т.н. Водещата ще поставя единия гост в ролята на другия и през неговия поглед ще открива как са се развили отношенията им през годините.  Другият гост ще слуша разказа и ще казва дали наблюденията на първия гост съвпадат с неговите лични впечатления за взаимоотношенията им. По този оригинален и забавен начин Даниела Серданова ще ни запознава с различни истории, представени през житейски съдби на популярни личности.

В  рубриката „Цената на успеха“ ще гостуват хора, постигнали успехи в различни сфери.  С тях ще проследяваме пътя им на развитие, какво им е помогнало да стигнат до там, където са в момента; пред какви трудности са се изправяли и как са ги преодолели; какво ги мотивира да продължават да вървят нагоре.

На 16 септември от 21:30 часа, двойката гости в студиото на „Смяна на местата“ са Ники Илиев, продуцент и режисьор, и Башар Рахал, актьор и продуцент. Те ще разкажат за дългогодишното си приятелство и съвместна работа – всеки, поставяйки се на мястото на другия ще сподели през какви моменти са минали през годините.

В рубриката „Цената на успеха“ гост е предприемачът и писател  - Светослав Терзийски.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg