ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА И "СМЯНА НА МЕСТАТА" ВЕЧЕ ПО БНТ 1

30 Януари 2021г.
ДАНИЕЛА СЕРДАНОВА И "СМЯНА НА МЕСТАТА" ВЕЧЕ ПО БНТ 1
Нюз БГ Репортер / Иван Върбанов

От 04 февруари /четвъртък/ зрителите на развлекателното предаване „Смяна на местата“ е с нов ден и час на излъчване. Интригуващите разговори на водещата Даниела Серданова с гостите ѝ ще бъдат излъчвани всеки четвъртък от 23:30 ч. по БНТ 1.

КАКВО ЩЕ ИМА В ПЪРВИЯ БРОЙ?

Първи гости в предаването по БНТ 1 ще са Лара Златарева (позната като Кака Лара) и дъщеря ѝ Бернарда. Пред водещата Даниела Серданова отварят сърцето си майка и дъщеря, две актриси, влюбени в работата си и в живота. Зрителите ще видят един разговор за любовта, за детството, за партньорството, за сложните житейски избори, за приемствеността между поколенията и приятелството. 

„Смяна на местата“ е седмично предаване, което всяка сряда разказва за човешките отношения и социалното развитие. Фокусът на предаването е начинът, по който социалната и културна промяна се проявява в отношенията между хората. Води го Даниела Серданова, вече  в ролята й на психолог и фамилен психотерапевт. Гостуват различни двойки гости, които имат история на отношения, като се поставя единия гост на мястото на другия и през погледа на единия се откриват различните неща от опита на другия. По този начин запознава зрителя с различни истории, представени през житейските им съдби. 
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.