online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

Готвачи със самочувствие и кариера в битка за победа в Hell’s Kitchen България

20 Февруари 2020г.
Нюз БГ Репортер
София, 20-02-2020 г.

Hell’s Kitchen - шоуто, което представя емоции под налягане в кухнята стартира от 21 часа на 25-ти фвруари. 

Зрителите ще видят 18 топ готвачи, които ще се борят да доказват кулинарните си умения пред шеф Виктор Ангелов, но едновременно с това ще показват, че могат да овладяват емоциите и си и да се справят със стреса и напрежението, ежедневие в една професионална кухня, каквато е Кухнята на Ада.

В третия сезон на шоуто ще гледаме мъжки отбор, съставен от топ готвачи със самочувствие и успешни кариери у нас и в чужбина, и жени с богат професионален опит и силни характери, чиято биография ги е превърнала в истински бойци в професионалната кухня и в живота. 

Още в първите епизоди от новия сезон на Hell’s Kitchen, кухнята на шеф Ангелов ще се превърне в сцена на мащабни кулинарни двубои. Жегата и емоциите ще са непредвидими и от ден първи ще има ожесточени битки за лидерското място, както в синята, така и в червената половина на кухнята. 

Професионалистите вече готвят по новото меню на шеф Виктор Ангелов, разработено специално за кухнята на Hell’s Kitchen България. 

В Кухнята на Ада най-голямото предизвикателство винаги е било, че ястията се приготвят на момента, а това е огромно изпитание за професионалните качества на участниците. Другото сериозно изпитание за топ готвачите ще бъде дали ще успеят да подтиснат егото си и да започнат да работят в екип, важно условия за работата във всяка професионална кухня. 

“За да останеш в Кухнята на Ада са необходими желязна дисциплина, концентрация и воля, които  помагат да издържиш на напрежението. На този етап виждам, че въпреки уменията и дългогодишния им опит в професионалната кухня, на участниците ще им трябват още доста тренировки, за да се справят с новото меню и с вечерните резервации“, споделя шеф Ангелов.

2 конвектомата, 24 газови и 16 индукционни котлони, 2 скари, 4 електрически професионални фурни, 2 шок фризера вече работят усилено за гостите на ресторанта Hell’s Kitchen18-те готвачи разполагат с 50 шеф ножа и над 100 други ножове, 70 различни видове тигани, 100 касероли и 20 тенджери с вместимост между 3 и 140 л. Всички уреди и прибори са от най-високите професионални марки, което превръща Hell’s Kitchen в една от най-модерните кухни в България.

<редактор: Иван Върбанов>
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg