Георги Шопов e „Глас на България“ 2020

19 Юни 2020г.
Георги Шопов e  „Глас на България“ 2020
43-годишният пеещ художник Георги Шопов от Варна спечели седми сезон на „Гласът на България“ и наградата от 50 000 лева. Той получи най-висок зрителски вот в равностойна финална надпревара с Елена Сиракова от отбора на Михаела Филева, която зае четвъртото място, Юлия Йорданова – Керана от отбора на Камелия, която се класира трета и Йоана Сашова от отбора на Графа, която остана втора. 

Отдаденият съпруг и баща извоюва трета победа за своя треньор в шоуто Иван Лечев с изпълнение на българската класика „Приятели“ и световния хит „Dust In The Wind“.

„В теб има душа, която излиза през гласа ти. Никой не може да ти отнеме това, което притежаваш“, поздрави го неговият ментор, който отново триумфира в музикалната надпревара. 

Миналогодишният победител в шоуто Атанас Каталиев връчи наградата на Георги Шопов, който спечели сърцата на зрителите с мощния си рок глас и голяма мечта - чрез участието си да вдъхне кураж на дъщеря си.

Изключителният финален концерт на живо се проведе без публика в залата, но прикова пред малките екрани над 1 100 000 българи. Близо 45% от всички зрители са наблюдавали оспорваната вокална битка в неделя вечер. Пикът на зрителски интерес е в 22.00 часа, когато 1 454 000 души са станали свидетели на победата на Георги Шопов.
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.