ГЕОРГИ КУЗМОВ ОБЯВИ, ЧЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СТОЛИЧНИЯ РАЙОН "ОБОРИЩЕ"

17 Август 2023г.
ГЕОРГИ КУЗМОВ ОБЯВИ, ЧЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СТОЛИЧНИЯ РАЙОН "ОБОРИЩЕ" | The News BG Reporter ®
ИВАН ВЪРБАНОВ – НЮЗ БГ РЕПОРТЕР – СОФИЯ – 16 АВГУСТ /  Журналистът, издател, тв шеф и президент на МЕДИАМИКС – Георги Кузмов, е номинацията на ПП за кмет на район „Оборище“ в столицата.

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев заяви, че основното послание на бъдещата кампания на ПП-ДБ, “Спаси София” и “Екипът на София” е “Обединени за София“, а квотите са разпределени равнопоставено – съответно по 8 места. Приоритетните теми за всички са дупките, недостигът на детски градини, надграждане на инфраструктурата.

Във Фейсбук – профила си Кузмов написа: „Приятели, да го чуете и от мен: Кандидатирам се за Кмет на Район Оборище – София. Take it easy!:)“, а под поста му заваляха радостни коментари и пожелания за успех.

Нека припомним, част от различните позици, в които Жоро намери своята успешна реализация : изпълнителен директор на „Медиамикс груп“, член на Консултативния съвет на Mediamixx, издател на списание Медиабокс, регионален мениджър на Chello Zone Bulgaria, президент на Фондация „Телевизионен Свят“, директор на ЕФИР 2 на БНТ, водещ в програма „Плюс – минус“.

Желаем му сила и воля да победи и да се впусне в новото начинание с креативност, устрем и мисия за светли и добри значими дела, които ще останат във времето и в полза на хората.
Успех!

/Иван Върбанов, НЮЗ БГ РЕПОРТЕР/
Сподели

Коментари

Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.