online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

ВРЕМЕ ЗА РЕЛАКС НА ТЯЛОТО И ДУХА С НЕУСТОИМОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ХОТЕЛ РОЯЛ СПА ВЕЛИНГРАД

28 Ноември 2020г.
ВРЕМЕ ЗА РЕЛАКС НА ТЯЛОТО И ДУХА С НЕУСТОИМОТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ НА ХОТЕЛ РОЯЛ СПА ВЕЛИНГРАД

Нюз БГ Репортер

Всеки, който иска да замени удобството на дома с лукса и комфорта на СПА комплекс може да се възползва от  20% отстъпка от редовните цени на рецепция, 20% отстъпка от цените в ресторанта и лоби бара и 40 % отстъпка за Спа процедури.

Направете Хотел Роял Спа Велинград вашия избор за бягство от напрежението на ежедневието и възможност да превърнете извънредната обстановка в позитивно преживяване за вас и тези, които обичате. 

В Хотел Роял Спа Велинград хигиената винаги е била на изключително високо ниво. В момента се спазват всички противоепидемиологични мерки, като почистването и дезинфекцията се извършват със средства надвишаващи в пъти възможностите, които можем да си позволим в домакинствата си. В хотела се използват най-висок клас почистващи и дезинфекциращи препарати, както и UVлампи, а помещенията ежедневно се озонират.

В тази връзка Хотел Роял Спа Велинград спокойно може да каже, че предлага комфорта, уюта и сигурността на дома, но  съчетан с много  възможности за приятно, ползотворно и здравословно прекарване на вашето време.Тук ще можете да извлечете всички ползи за вашето здраве от минералната вода и спа съоръженията в най-големия СПА център в страната. В менюто се използват пресни продукти от български производители, което е гаранция за тяхното качество. Храната е съобразена със сезона и нуждите, които тялото ни има в този период, за да бъде здраво и енергично.

Хотел Роял Спа Велинград е разположен в сърцето на Родопите, в близост до езерото Клептуза и множество екопътеки. Това ще ви даде възможност да посетите красиви кътчета сред природата и да прекарате време на открито. Отличната интернет връзка ще ви позволи дори да пренесете хоум офиса си в хотела и да съчетаетеработата и почивката.

Направете най-доброто за здравето и комфорта на себе си и тези, които обичате! 

Доверете се на професионалистите да се погрижат за вас!

Партньор на Нюз БГ Репортер за тази публикация е  pr.lazarov
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg