online media | онлайн медия
The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

БОЙКО БОРИСОВ: ОСТАВАТ МНОГО ВЪПРОСИ СЛЕД РЕШЕНИЯТА НА МНОЗИНСТВОТО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

5 Май 2021г.

Нюз БГ Репортер

Премиерът в оставка Борисов, който е и лидер на ПП ГЕРБ, посети Информационния център за КОВИД 19 за ресурси относно ваксините.

Пред медиите Борисов заяви:

ЗА ПРОМЕНИТЕ В ИЗБОРНИЯ КОДЕКС

"Винаги съм бил за диалог и разбирателство между различните политически сили. Нашите опоненти обаче продължат да мълчат по важните теми. Все още не съм им чул позициите за Навални и шпионските скандали. Тях ги интересува само да си променят изборните правила. Колко депутати ще влязат от район „Чужбина“? Ще има ли там машини? Къде ще има видеонаблюдение? Откъде ще се купят видеокамерите и кой ще ги доставя? Толкова много въпроси има след решенията на мнозинството в НС."

ЗА ВАКСИНИТЕ И СПИСЪКА НА РОБЕРТ КОХ ИНСТИТУТ
 
"Нови 274 хиляди дози от ваксината на "Пфайзер" пристигнаха днес у нас. Зелените коридори работят ежедневно и всеки желаещ може да се имунизира. Още веднъж благодаря на Европейската комисия и на колегите от държавите членки, благодарение на които ние получаваме толкова много ваксини. Заболелите намаляват и у нас приключи третата вълна. Германският институтът „Роберт Кох” вече ни извади от списъка с високорисковите държави и ни постави при тези със слаб риск от COVID-19. Това бе постигнато с най-либералните мерки – без вечерен час и без излизане от дома със смс."

ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА ПО ГРАНИЦИТЕ И ПРЕВЕНЦИЯТА НА НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ

Пожелавам на моите опоненти да са по-успешни от мен и да успяват да опазят границата от нелегални мигранти, да осигуряват ваксини и да държат страната стабилна по време на криза.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg