The News BG Reporter | Нюз БГ Репортер ®

АКТРИСАТА ЙОАННА-ИЗАБЕЛЛА ВЪРБАНОВА С ТРИ УСПЕШНИ ПРЕМИЕРИ ПРЕЗ ЯНУАРИ В ТЕАТЪР СОФИЯ

1 Февруари 2021г.
АКТРИСАТА ЙОАННА-ИЗАБЕЛЛА ВЪРБАНОВА С ТРИ УСПЕШНИ ПРЕМИЕРИ ПРЕЗ ЯНУАРИ В ТЕАТЪР СОФИЯ
Нюз БГ Репортер
София, 31-01-2021 г.

Ударно започна годината за Йоанна-Изабелла Върбанова в Театър София. Младата актриса направи свой ГОЛЯМ ШЛЕМ и премина успешно през изпитанието да подготви три премиерни роли в първия месец на 2021 година. Директорът Ириней Константинов - верен на каузата си да дава шанс на младите, гласува доверието си и подаде ръка на възпитаничката на НАТФИЗ "Кр. Сарафов". 

Йоанна-Изабелла трябваше да се подготви за много кратък период и да успее да влезе в три представления от репертоара: в младежката ексцентрична комедия - "Кашонът" на Клеман Мишел (в ролята на Емили Родие, а сега като Катя), във философската пиеса "Развратникът" на Ерик-Еманюел Шмит (госпожица Д Олбак) и в модерната постановка за съдбата на модерните жени от рекламния бизнес -  "Тирамису" на полската авторка Йоанна Овшанко (като Creative). 

Заглавията се радват на огромен успех и интерес на публиката, а залите се разпродават светкавично. "Благодаря на Иреней Константинов, че ми гласува доверие, даде ми шанс и възможността да се докажа. Признателна съм на колегите си от Театър София, които ме посрещнаха изключително топло и радушно, подкрепяха ме и съм сигурна, че ще бъдем страхотен екип!", споделя Йоанна-Изабелла. 

"Да играем на пълни зали, доколкото това е позволено в съответните проценти на запълняемост, е уникално преживяване, защото публиката показва безрезервната си обич и солидарност с нас. Сякаш зрителите, когато ни аплодират изпращат и посланието: заедно сме, ще преминем и през тези тежки времена!", развълнувано признава младата актриса. 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg